Vileda kefék és partvisok

A Vileda Professional kiváló minőségű műanyagból és szintetikus szálakból készült keféi és partvisai tovább tartanak és jobban teljesítenek, mint a hagyományos seprűk és partvisok. A magas minőségű Superior partvisok és súrolókefék kínálják kategóriájukban a legjobb higiéniai teljesítményt, de az Economic és az újrahasznosított anyagokból készülő Eco partvisok is kiemelkedően jó tisztítási teljesítményt nyújtanak.

Tekintse meg a termékeket.

Vileda Eco partvis lágy

A Vileda Eco partvis újrahasznosított anyagokból készül, A lágy Eco partvis beltéri használat során eltávolítja a laza, kis méretű részecskéket a padlóról, Hasított szálai felszedik a hajszálakat és egyéb vékony szálakat a padlóról, hasított szálai pedig összegyűjtik a port és az apró szennyeződéseket.

Vileda Eco partvis kemény

A Vileda Eco partvis újrahasznosított anyagokból készül, A kemény Eco partvis kültéri használat során eltávolítja a nagyobb részecskéket a padlóról. Szőnyegek seprésére és nagyobb szennyeződések eltávolítására.

Vileda partvisnyél

Vileda partvisnyél, műanyag bevonatú acél. 140 cm hosszú. A nyél végén akasztóval az egyszerű tároláshoz. Olasz menetes csatlakozóval. Vileda Economic és Eco partvisokhoz.