Vileda súrolás

A Vileda Professional súrolóeszközei tartósak, és kevesebb erőfeszítéssel érhetünk el használatukkal tökéletes eredményt. A súrolók minden szála koptatószemcsékkel és gyantával van bevonva, így a koptatóanyag az egész szerkezetbe behatol, ami biztosítja a kiváló tisztítóhatást a súroló teljes élettartama során. A gyanta és a súrolószálak közötti erős tapadás biztosítja a szálak és a koptatóanyagok egyenletes kopását, ami folyamatosan kiváló tisztítási teljesítményt eredményez.

Tekintse meg a termékeket.

Vileda PurActive mosogatószivacs

A Teflon® által is ajánlott hatékony és jó nedvszívó képességű szivacs ideális választás a konyhai edények gyors és hatékony elmosásához. Ez a mosogatószivacs sokkal alaposabb és hatékonyabb, mint bármely más szokványos termék. Még a maradékot vagy az odaégett ételt és a legmakacsabb szennyeződéseket is lebontja, és felszedi, anélkül, hogy akár erőteljes súrolás mellett károsítaná a felületet

Vileda súrolószivacs non-scratch

Vileda non-scratch formázott súrolószivacs, melynek nyitott fehér dörzsfelülete nem tartalmaz koptatóanyagot, így minden felületet karcmentesen tisztít. Ideális fürdőszobai, konyhai használatra. A színkódolás segít megelőzni a keresztfertőződést.