Vileda Evolution ablaktisztító rendszer

Az ablaktisztítás az egyik lényeges eleme minden épület takarításának. A Vileda Professional teleszkópos nyélből, ablaklehúzóból és ablakvizezőből álló Evolution rendszert kínálja az ablaktisztítási feladatok elvégzéséhez. A 180 fokban elforgatható eszközök és a teleszkópos nyél nagyban megkönnyítik a takarítást.

Tekintse meg a termékeket

Vileda Evolution ablakvizező

A Vileda Evolution ablakvizező 180 fokban elfordítható, így könnyebben elérhetőek a nehezen hozzáférhető területek is. A mikroszálas ablakvizező része egy dörzscsík is, amely segít eltávolítani a makacs szennyeződéseket is. A Vileda Evolution ablakvizezőhöz rendelhető póthuzat.

Vileda Evolution teleszkópos nyél

A Vileda Evolution könnyű, alumíniumból készült, mely mégis robosztus. A végén található ergonómikus markolat kellmes fogást biztosít, a markolati gyűrűknek köszönhetően pedig nedves kézzel is könnyen kinyitható, összecsukható. Vileda Evolution ablakvizező és ablaklehúzó fejekhez használható.

Vileda Evolution ablaklehúzó

Vileda Evolution ablaklehúzó, 35 cm széles, 30 fokban előre dönthető és nyéllel használva 180 fokban oldalirányban elforgatható, így a nehezen elérhető helyek is kényelmesen hozzáférhetőek. Vileda Evolution teleszkópos nyéllel használható.

 

Vileda Evolution ablakvizező huzat

Vileda Evolution mikroszálas ablakvizező póthuzat 35 cm széles Vileda Evolution ablakvizezőre. A mikroszálas ablakvizező huzat része egy dörzscsík, mely segít eltávolítani a makacs szennyeződéseket. Mosógépben 60 fokon mosható. Szárítógépben alacsony hőfokon szárítható.