Kiehl konyhai tisztítás

A Kiehl professzionális és nagy teljesítményű konyhai tisztítószerei hatásosak a konyhában található általános és speciális szennyeződésekre. Zsír, ráégett szennyeződések, baktáriumok és gombák, szalmonella, stb ellen hatásos tisztítószerek alkalmasak a HACCP-nek megfelelő felhasználásra, és engedélyezettek az élelmiszeripar területén. A kiegészítő tisztító és ápoló termékek hatákonyan távolítják el a vízkövet a kávéfőzőkből és konyhai gépekből.

Konyhai tisztítószerek

Xon-forte habos élelmiszeripari tisztítószer

Az Xon-Forte hatékonyan oldja fel az égett élelmiszer maradványokat, fehérjét, zsírt, sütés és égés maradványait. Minden lúgálló konyhai- és élelmiszeripari felületen felhasználható mint pl.: forrólevegős sütő, kombi-gőzpároló, grillek, sütők, főzőlapok, fritőzök, szagelszívó berendezések, konyhai fali- és padlócsempék. Az Xon-Fortét ne alkalmazzuk lúgra érzékeny felületeken mint pl.: alumínium, eloxál vagy lakk. Karbantartó napi felület tisztításhoz hígitás nélkül használjuk a terméket, majd folyóvízzel alaposan öblítsük le, majd töröljük szárazra.

Kiehl Jet folyékony súrolószer

A Kiehl Jet folyékony súrolószer kíméletesen és karcmentesen távolítja el a makacs és odaégetett szennyeződéseket a sima felületű berendezési és használati tárgyakról. Minden kemény felületen, különösen az élelmiszereket feldolgozó és szaniter területeken, pl.: mosdók, kádak, mosókonyhai felszerelések, csempék, asztal- és falfelületek, edények, tűzhelyek, főzőfelületek, armatúrák stb. nemesfémből, kerámiából, üvegkerámiából, porcelánból, műkőből, alumíniumból, sárgarézből, krómból. A Kiehl Jet nem alkalmazható csiszolt nemesfém felületeken.

Spül-Blitz green fényesre száradó kézi edénymosogató

A Spül-Blitz green megújuló nyersanyag forrásokból készült zsíroldó kézi edénymosogató szer. A Spül-Blitz green takarékos felhasználást tesz lehetővé. Kézi mosogatásnál használható, mosogatógépben ne használjuk. A Spül-Blitz green ABS tenzidektől mentes. Edények mint tányér, pohár, fazék, serpenyő, evőeszköz tisztításához, ezenkívül minden lemosható konyhai tárgy tisztítására is felhasználható.

 

Kiehl Coffexano-Cit vízkőoldó háztartási gépekhez

A Kiehl Coffexano-cit gyorsan és megbízhatóan távolítja el a makacs vízkőlerakódásokat és szennyeződéseket a kávéfőzőkről és konyhai gépekről, ezáltal biztosítja a gépek megfelelő működését, értékmegőrzését. A Kiehl Coffexano-cit rendszeres használatával megakadályozzuk a további vízkőlerakódást. A szer anyagkímélő, illat- és színezékmentes. Savérzékeny felületekre nem alkalmas. A kezelést 3 havonta ajánlatos megismételni.

Kiehl-RapiDes fertőtlenítő tisztítószer

A Kiehl RapiDés felhasználásra kész fertőtlenítő-tisztítószer minden terület teljes körű fertőtlenítésére illetve egyidejű tisztítására, olyan területeken, ahol a mikrobiológiai hatékonyság mellett a gyors fertőtlenítés és a rövid száradási idő is fontos. A fertőtlenített felületek száradás után azonnal használhatóak. Megfelel az EN 1276, EN 1650 és az EN 13697 irányelveknek, hatékony baktériumok, gombák és vírusok ellen. A Kiehl-RapiDés összetétele aldehid-, parfüm- és színezékmentes, használata védelmet biztosít a leggyakrabban előforduló kórokozokkal szemben mint pl. szalmonella, lisztéria, EHEC, MRSA. Mivel baktériumok és gombák ellen már 4 ° C-on is hatékony, ezért kiválóan alkalmas hűtőkocsik, hűtőberendezések, hűtőszekrények, hűtőpultok stb. fertőtlenítő tisztítására.

Vinoxin nemesfém- és saválló felületek tisztítószere

A Kiehl Vinoxin sav-alapú, aktív, felhasználásra kész tisztítószer. Illat- és színezőanyagmentes. Kíméletesen tisztítja a konyhák és élelmiszer részlegek minden víz- és saválló felületét. A Kiehl Vinoxin eltávolítja a mész- és vízkőlerakódásokat, valamint az abban kötött, állati-, vagy növényi eredetű zsíros ill. olajos szennyeződéseket. Csíkmentesen szárad és ragyogó felületet hagy maga után. Ha a Kiehl Vinoxint savra érzékeny felületen alkalmazzuk, maradandó sérülések keletkezhetnek a felületen.