Vileda törlőkendők

A Vileda Professional széles választékot kínál törlőkendőkből. A mikroszálas törlőkendők kiváló tisztítási teljesítménnyel rendelkeznek, be tudnak hatolni a felület legapróbb mélyedéseibe is és minimális mennyiségű vegyszerrrel vagy éppen vegyszer nélkül hatékonyan távolítják el a szennyeződéseket. A kötött mikroszálas Microtuff kendőkön túl az innovatív PVA bevonatú kendők tökéletesen csíkmentes tisztítási teljesítményt garantálnak.

Tekintse meg a termékeket

Vileda PVAmicro mikroszálas törlőkendő

A Vileda PVAmikro egy innovatív többfunkciós törlőkendő, mely PVA réteggel bevont mikroszálas anyagból készül. Az extra vékony mikorszálak képesek behatolni a felület legapróbb pórusaiba is, így a PVAmicro tökéletes tisztítási teljesítményt nyújt minden felületen. Nedvszívó képessége nagyon jó, a PVAmicro tökéletesen csíkmentes száradást garantál. A speciális bevonatnak köszönhetően a PVAmikro a hagyományos kötött mikroszálas törlőkendőkhöz képest 40-szer kevesebb részecskemaradványt tartalmas az öblítés során. A PVAmiro csak nedvesen használható. Általános épülettisztítási feladatokra, vagy hotelek, éttermek stb takarítására használató. A színkódos rendszer biztosítja a takarításhigiéniai szabályok betartását. Max 95 fokon mosható, klórmentes vegyszerrel fehéríthető és szárítógépben alacsony hőfokon szárítható.

Vileda Breazy törlőkendő

Vileda Breazy féltartós törlőkendő általános takarítási feladatokra, rövid távú használatra, mikroszálas tisztítási teljesítménnyel és Novolon® tisztító zsebekkel. Az egyedi hullámos felületének köszönhetően, az így kialakított zsebek 40%-kal több darabos szennyeződést gyűjtenek össze, mint a hagyományos törlőkendők és 96%-al csökkenti a baktériumok számát. Akár 10-szer is mosható, max 95 fokon. Nedvesen használható. Általános épülettakarítási, szállodai, éttermi takarításra. A színkódos rendszer biztosítja a takarításhigiénai szabályok betartását.

Vileda Microfibre Tea Towel konyharuha

A Vileda mikroszálas konyharuhája csíkmentes tisztítást tesz lehetővé bolyhosodás nélkül. Száradás közben fényesíti a felületeket, így különösen ajánlott poharak, edények és evőeszközök tisztításásra, szárítására és fényesítésére. Eltávolítja a visszamaradt szennyeződéseket, ujjlenyomatokat és vízkőfátylat is. 95 fokon mosható. Nedves és száraz alkalmazásra is megfelel. Szárítógépben alacsony hőfokon szárítható.

 

Vileda Micro Tuff Base mikroszálas törlőkendő

A Vileda Micro Tuff Base egy általános felhasználású mikroszálas törlőkendő jó tisztítási teljesítménnyel. Jó ár-érték arányú mikroszálas kendő, mely minden olyan felületen használható, ahol gyors és hatékony tisztításra van szükség. A színkódolt rendszer biztosítja a takarításhigiéniai szabályok betartását. Nedvesen és szárazon is használható. Általános épülettisztításhoz, éttermek, hotelek és egészségügyi intézmények takarításához. 95 fogon mosható. Szárítógépben alacsony hőfokon szárítható.