Lucart Identity illatosítás

 

A Lucart Professional kétféle illatosító rendszert, adagolót és illatpatronokat kínál.

Az Identity Air freshener programozható légfrissítő spray automatikusan adagolja az illatot a helyiségben. Az adagoló rugalmasan és könnyen programozható, így a kívánt illatintenzitás jól szabályozható. Akár 3000 illatosításra elegendő, 200 légköbméteres helyiségméretig hatásos.

Az utántöltő spray-k a következő illatokban érhetőek el.

Sea Breeze - szantálfa és bőr illat enyhe citrusos felhanggal.

Floral Meadow - intenzív virág és fűszernövény illat

Summer Fruits - citrushéj és piros bogyós gyümölcsök illatkavalkádja, élénkítő lime felhanggal, őszibarack, pézsma és mangó jegyekkel.

 

Az Identity Natural Flow rendszer hajtógáz és elem nélkül működik, 100 m3-es helyiségméretig folyamatosan jó illatot biztosít a 100%-ban újrahasznosítható utántöltő patronoknak köszönhetően. A készüléket a természetes légmozgás aktiválja, ez biztosítja a fenntartható passzív illatadagolást.

Az utántöltő patronok a következő illatokban érhetőek el.

Sea Air - a len frissesége, amely megnyugtat és felüdít.

Floral Bouquet - karakteres gyümölcsös keverék, enyhén csípős friss illat, egy csipet pézsmával.

Juicy Fruits - citrushéj és piros bogyós gyümölcsök illatkavalkádja, élénkítő lime és vaníliafagyi felhanggal, őszibarack, pézsma és mangó jegyekkel.

Lucart illatosítás

Lucart légfrissítő spray adagoló

Lucart légfrissítő spray adagoló, mely 200 m3-es helyiségméretig használható. Programozhatóan adagolja az illatanyagot, melynek az élettartalma 3000 adagolás. (Az utántöltő 3 illatban rendelhető). Az adagoló elemmel működik, fekete és fehér színben is elérhető.

Lucart légfrissítő spray utántöltő

Lucart légfrissítő spray utántöltő 3 különböző illatban, Lucart légfrissítő spray adagolókba. Az adagoló elemmel működik és programozottan adagolja az illatanyagot a helyiségbe. Az utántöltőben az illatanyag 3000 adagolásra elég.

Lucart Air Natural flow illatosító adagoló

Lucart Natural Flow illatosító adagoló, mely 100 m3-es helyiségméretig használható. Elem nélkül, hajtógázmentes töltőanyaggal működik, melynek élettartalma 30 nap. 3 illatban rendelhetőek hozzá az illatosító utántöltő patronok.

 

Lucart Natural Flow légfrissítő utántöltők

Lucart Natural Flow légfrissítő utántöltő 3 különböző illatban. Lucart Natural flow illatosítóban használható. Környezetbarát, az utántöltő anyaga teljesen újrahasznosítható. Nem tartalmaz hajtógázt, az utántöltő folyamatosan illatosítja a helyiséget.