Lucart Airtech

Lucart Airtech tekercses törlőkendők és általános törlőkendők, melyek az Airlaid gyártási technológiának köszönhetően nagy szakítószilárdsággal és jó nedvszívó képességgel rendelkeznek még nedves állapotban is. Az Airlaid gyártási technológia abban áll, hogy a cellulózrostok feldolgozásához víz helyett levegőt használnak. Az Airtech termékek akár 9 alkalommal is újrahasználhatóak, így alkalmasak a nagy teljesítményt igénylő területeken.

Az Airtech termékek sokoldalúak, mint a papír: bőrgyógyászatilag teszteltek, érintkezhetnek élelmiszerekkel is. Felhasználhatóak az iparban, mosdóhelyiségekben, egészségügyben, élelmiszeriparban, kozmetikában és fodrászatokban, stb.

 

Tekintse meg a termékeket.

Lucart Airtech törlőkendő

Lucart Airtech törlőkendő, elsődleges rostból airlaid technológiával készül, 1 rétegű, textil hatású, többször felhasználható, nagy szakítószilárdságú. Száraz élelmiszerrel való érintkezésre alkalmas.

Lucart Airtech Elite kéztörlő

Lucart Airtech Elite hajtogatott kéztörlő 1/4-es hajtogatással. Airlaid technológiával gyártott alapanyagból. Praktikus, felülről adagolható dobozban. Lapméret 29x30 cm.

Lucart Airtech hajtogatott törlőkendő

Lucart Airtech Select általános hajtogatott törlőkendő. Egy rétegű, 29x34cm-es méretben, praktikus adagolódobozban. Alkalmas az orvosi, egészségmegőrzési és szépségápolási szektorban. Az Airtech technológia a cellulózrostok feldolgozásához víz helyett levegőt használ. Ennek, valamint a speciális háromdimenziós szövésnek köszönhetően az Airtech termékek nedvszívó képessége és szakítószilárdsága nagyon jó, még nedvesen is. Az Airtech termékek akár 9 alkalommal is újrahasználhatók.