Lucart Identity adagolók és papírok

A Lucart Professional Identity adagolói takarékos adagolást tesznek lehetővé, így hozzájárulnak a gazdaságos felhasználáshoz, és segítenek megakadályozni a felesleges használatot.

Az Identity választék a következő adagolókból áll:

 

Lucart Identity Autocut kéztörlő adagolók

Az automata vágórendszerrel felszerelt  kéztölrő adagolók a felhasználást bizonyítottan 45%-kal csökkentik, ami kevesebb hulladékot jelent.

Az Identity Hands adagolók 28 cm-es hosszúságú lapokat adagolnak. Ez az ideális méret a kéz mindössze két lappal történő teljes megszárításához. A végfelhasználó kizárólag a felhasznált lappal érintkezik. Amennyiben a következő lap nem bukkan elő, a Push gomb megnyomásával előcsalogatható.

Lucart Identity 155 ID tekercses kéztölőkkel használható.

Lucart Identity Strong 155 ID, Lucart Identity Econatural 155 ID, Lucart Identity Eco 155 ID, Lucart Identity Strong blue 155 ID

 
       
 

Lucart Identity Autocut toalett papír adagolók

Az első automata vágórendszerrel felszerelt toalettpapír adagoló, amely egyszerre csak egy lap adagolását teszi lehetővé: így garantáltan 45%-kal csökken a fogyasztás.

Lucart Identity 900 ID tekercses toalettpapírokkal használható.

Lucart Identity Strong 900 ID, Lucart Identity Econatural 900 ID, Lucart Identity Eco 900 ID

 
       
 

Az Identity kiegészítő adagolók ideálisak a hajtogatott kéztörlők teljes választékához. valamint a hajtogatott és Jumbo Mini és Maxi tekercses toalett papírokhoz.

 

 
       
  Az Identity habszappan adagolókból adagolt habszappan kényeztető, lágy érzést nyújt, így megállja a helyét minden olyan környezetben, ahol a minőség és a kényelem fontos szempont.  
       
  Az Identity Air freshener programozható légfrissítő spray automatikusan adagolja az illatot a helyiségben, míg az Identity Natural Flow hajtógáz és elem nélkül működik és 100 m3-es helyiségméretig folyamatosan jó illatot biztosít.