Lucart higiéniai papírok és mosdóhigiéniai rendszerek

 

A Lucart Professional fenntartható és innovatív megoldásainak köszönhetően egyike a vezető higiéniai, ipari törlőpapír és mosdóhigiénai kiegészítő gyártóknak. Az innovatív szemlélet olyan, a körkörös gazdaságot megvalósító termékcsaládokban ölt testet, mint az újrahasznosított Tetrapak dobozokból készülő Econatural termékcsalád.

Az FSC tanúsított Econatural termékek használatával jelentősen csökkenthetjük környezeti terhelésünket, hiszen nem csak a különböző higiéniai papírokat, de az ALPE adagolókat is Tetrapak dobozok újrahasznosításával állítják elő. Egy vizsgálat szerint a Lucart Econatural termékek használatával 44%-al csökkenthetjük ökológiai lábnyomunkat a cellulóz termékek használatkor fellépő környezetterheléshez képest. Ezt az eredményt annak fényében érdemes értékelni, hogy a cellulózból készült Lucart Strong márkanevű papírtermékei a PEFC által tanúsított fenntartható erdőgazdálkodásból származó alapanyagból készülnek, így ezek környezeti terhelése már eleve alacsony. A Lucart Eco törlő- és toalettpapírok teszik teljessé a higiéniai papír választékot, melyek teljes egészében újrahasznosított papírból készülnek és minden igényt kielégítő ám gazdaságos megoldást nyújtanak.

A fenntarthatóságot azonban nem csak újrahasznosított alapanyagok alkalmazásával, de a papírfogyasztás csökkentésével is lehet támogatni. Erre jelentenek megoldást a Lucart Professional adagolói, melyek gazdaságos papírfogyasztást tesznek lehetővé. A Lucart Identity és L-One adagoló rendszereivel akár 45%-al is csökkentheti a higiéniai papír felhasználását. Az L-One rendszerek nem csak az ipari, konyhai és szaniter helyiségekben jelentenek megoldást, de a Lucart széles szalvétaadagoló választékának köszönhetően az éttermekben, kávézókban, étkezdékben is higiénikus és gazdaságos felhasználást biztosítanak. A Lucart Identity automata és manuális működésű toalett papír és kéztörlő és szappan adagolói ötvözik a fenntarthatóságot, a költséghatékonyságot, az olasz formatervezést és a tökéletes megbízhatóságot.