Urimat vízmentes piszoárok

 

Robusztus high-tech műanyagból és kiváló minőségű kerámiából készült csúcsminőségű vízmentes piszoárok széles választéka, Eco, Compact és Ceramic kivitelben.

A vízmentes piszoárok a környezeti előnyön túl a vízfogyasztásban mérhető, számszerűsíthető gazdasági előnyt is jelentenek. Az amúgy öblítéskor jelentkező vízpazarlás itt nem jelent problémát.

  •  Nincs vízfogyasztás - nincs öblítés
  •  Vegyszermentes
  •  CO2-semleges gyártás
  •  Érintés nélküli működés - higiénikus

Az URIMAT piszoárok lelke a szabadalmaztatott ActiveTrap technológia  a legújabb vízmentes piszoártechnológia. Ez a szifon sokkal hatékonyabb a szagok és a higiéniai problémák megelőzésében, valamint lényegesen olcsóbb és könnyebben karbantartható. A cserélhető ActiveTrap szifon összegyűjti a vizeletet és víz felhasználása, öblítés nélkül a csatornarendszerbe vezeti ki. Nem szükséges szennyező olajok vagy vegyszerek használata, és nem alakulhatnak ki szagok.

Amint a vizelet áramlása megszűnik, a membrán bezárul, és így megakadályozza, hogy a szennyvízrendszerből gázok távozzanak.

A beépített MB-ActiveCube javítja a higiéniát, csökkenti a lerakódásokat, és megakadályozza, hogy a szagelzáró és a szennyvízcső belseje szerves anyagokkal, vizeletlerakódásokkal és zsírokkal rakódjon le.

 

Az Urimat a tisztítószerek tekintetében is a környezetvédelem híve.

Az Urimat MB Active-Cleaner szanitertisztító  meggátolja a szerves anyagok bomlásából kialakuló kellemetlen szagokat. Különösen alkalmas karbantartó tisztításra és szageltávolításra a gyakran látogatott szaniter helyiségekben.

A mikroorganizmusok mélyen behatolnak a pórusokba és lebontják a bűzös lerakódásokat. Az MB Acive Cleaner tisztító tartós, kellemes frissességet biztosít és napi használat mellett megelőzi az újraszennyeződést.

Az URIMAT biológiai tisztítószerek olyan kiválasztott baktériumtörzseket tartalmaznak, amelyek úgynevezett spórák formájában hosszú ideig inaktívak maradhatnak. A tisztítás során újra aktiválódnak, majd elvégzik Ön helyett a tisztítási munkát.

Az alkalmazás után még órákig hatnak, hogy kiszorítsák az esetlegesen a felületre került egyéb káros baktériumokat. Azáltal, hogy gyorsan elfogyasztják a káros baktériumoknak a túléléshez szükséges táplálékot (szennyeződéseket), segítenek higiénikusan tartani a felületeket még sokáig a tisztítás után is.

Tekintse meg a termékeket.

Urimat eco (Ecoline) vízmentes műanyag piszoár

Az Urimat Eco (Ecoline) egy innovatív, törésálló és lepergető hatású polikarbonátból kialakított piszoár. Víz nélkül üzemel, sőt áram és vegyszer sem kell hozzá. A szabadalmaztatott szifon és az Urimat mikrobiológiai tisztítószerei garantálják a szagtalan működést. Az Urimat Eco piszoár mindössze 4,2 kg, így rendkívül egyszerű a telepítése. Az MB Active szifon membrán technológiája biztosítja a vízmentes működést és megakadályozza, hogy a csatornaszag visszaáramoljon a helyiségbe.

Urimat Ceramic vízmentes piszoár

Az Urimat Ceramic innovatív, kiváló minőségű folyadék lepergető hatású excluzív kerámiából kialakított vízmentes piszoár, így az eleganciát egyesíti a technológiával. Egyedülálló módon víz nélkül üzemel, így minden használat során több liter vizet lehet megtakarítani, ami a környezeti haszon mellett a víz- és csatornadíjban is megtakarításként jelentkezik. A szabadalmaztatott szifon és az Urimat mikrobiológiai tisztítószerei garantálják a szagtalan működést. A szifon szagzáró membránnal és élettartam jelzővel rendelkezik, így jelzi, hogy mikor kell cserélni.

Urimat MB Active Trap szifonok

Urimat víz nélküli piszoárok tartozéka. Szagmentes működést garantál a beépített tisztító, fertőtlenítő szagközönbösítő kőnek köszönhetően. A piszoár kő alatt előbukkanó piros jelzés a szifon cseréjére figyelmeztet. 10-12.000 használat élettartam a szabadalmaztatott technológiának köszönhetően. Fagyálló.

 

Urimat compact plus (Infoline compact) vízmentes piszoárok

Az Urimat Innovatív, high-tech lepergető felületű műanyagból kialakított piszoárjai víz nélkül üzemelnek. A szabadalmaztatott szifon és az Urimat mikrobiológiai tisztítószerei garantlják a szagtalan működést. A piszoár tetején elhelyezett reklámfelülettel, mely gyorsan és egyszerűen cserélhető, így üzenetei egyszerűen megjeleníthetőek rajta. Kompakt kialakításának köszönhetően kisebb helyigénye van. Könnyű, csak 3,5kg, ami rendkívül egyszerű telepítést tesz lehetővé. A vízmentes működés (nincs öblítés) már rövid idő alatt érzékelhető megtakarítást tesz lehetővé a környezetre gyakorolt pozitív hatás mellett.

Urimat MB Active szanitertisztító koncentrátum

Tisztít és a többnapos vízkövet is eltávolítja. Fertőtlenít és szagmentesít a benne lévő baktériumoknak köszönhetően. Eltávolítja a lerakódásokat és késlelteti az újraszennyeződést. Egyaránt használható toalettek, mosdók, lépcsőházak, hulladékgyűjtők tisztítására is.

Urimat tisztítószer adagolók

Urimat kannapumpa 10 literes kannához és szórófejes palack a tisztítószer kijuttatásához.

 

Urimat légpengés kézszárítók

Meleg levegős légpengés kézszárító, mely 9-11 másodperc alatt érintésmentesen megszárítja a kezet. Halk működés és szenzoros indítás. Állítható teljesítmény és levegőhőmérséklet. A kék led és a számláló mutatja a szárításból hátralevő időt. 685 mm magas, 330 mm széles és 220 mm mély, álló kivitel. Fehér vagy ezüst színben rendelhető.

Urimat eco plus (Infoline) vízmentes piszoár

Az Urimat Innovatív, high-tech lepergető felületű műanyagból kialakított piszoárjai víz nélkül üzemelnek. A szabadalmaztatott szifon és az Urimat mikrobiológiai tisztítószerei garantlják a szagtalan működést. A piszoár tetején elhelyezett reklámfelülettel, mely gyorsan és egyszerűen cserélhető, üzenetei egyszerűen megjeleníthetőek. Az Urimat ecoplus (Infoline) anyagának és gyártási technológiájának köszönhetően csak 4,4kg, ami rendkívül egyszerű telepítést tesz lehetővé. A vízmentes működés (nincs öblítés) már rövid idő alatt érzékelhető megtakarítást tesz lehetővé a környezetre gyakorolt pozitív hatás mellett.