A megbízható önátíró papír 

 A reacto® egyet jelent a magas minőségű önátíró papírokkal.  A Koehler, Európa egyik vezető gyártója saját szabadalmakkal, mikrokapszula gyártással és közel 50 éves tapasztalattal rendelkezik az önátíró papír gyártás területén. A Koehler-csoport korszerű és hatékony gyártósorainak köszönhetően hosszú távon tudja garantálni a reacto® önátíró papírok szállítását, és így világos és megbízható alternatívát kínál. 

  

A Papyrus a reacto® választékkal Ön a környezetvédelmi előírásoknak megfelelő íves raktári választékához férhet hozzá. Tervezze meg reacto® nyomtatványkészletét. Válasszon a különböző színek és méretek közül, akár ofszet-, akár száraztoneres nyomtatáshoz. 

Egyenletes minőség és egyértelmű előnyök:  

 • a szöveg tökéletes reprodukciója  
 • a reacto® minden hagyományos írószerrel használható 
 • tökéletes nyomtathatóság és kiváló futtathatóság a szokásos nyomtatási technológiák bármelyikén, pl. magasnyomás, ofszet- és flexo nyomtatás.  
 • reacto® Laser minőség minden száraz toner alapú digitális nyomtatási rendszerhez  
 • a reacto® OCR alkalmas a banki nyomtatványok gyártásához  
 • a reacto® tömbosítő ragasztó egy oldószermentes ragasztó, amely különösen alkalmas a reacto® papírokhoz  
 • raktárról ívben és rendelésre tekercsben is kapható    
 • FSC® tanúsítvánnyal rendelkezik 

Tovább a termékekhez

Új
Reacto® CB
Reacto® CB
Reacto® önátíró papír (felső lapja), famentes, fehér és színes kivitelben. A papír előoldalára felvitt írás a következő ív (CFB vagy CF) előoldalán megjelenik fekete átírással. A Reacto® önátíró papír tömbösítő ragasztó használatával alkalmas több példányos nyomtatványok gyártására.
Új
Reacto® CF
Reacto® CF
Reacto® önátíró papír (alsó lapja), famentes, fehér és színes kivitelben. A felső lap előoldalára felvitt írás a következő ív (CFB vagy CF) előoldalán fekete átírással megjelenik. A Reacto® önátíró papír tömbösítő ragasztó használatával alkalmas több példányos nyomtatványok gyártására.
Új
Reacto® CFB
Reacto® CFB
Reacto® önátíró papír (középső lapja), famentes, fehér és színes kivitelben. A felső lap előoldalára felvitt írás a következő ív (CFB vagy CF) előoldalán fekete átírással megjelenik. A Reacto® önátíró papír tömbösítő ragasztó használatával alkalmas több példányos nyomtatványok gyártására.
Új
Reacto® CF Laser
Reacto® CF Laser
Reacto® önátíró papír (alsó lapja), famentes, fehér és színes kivitelben száraz toneres digitális gépekben való használatra. A felső lap CB előoldalára felvitt írás a következő ív (CFB vagy CF) előoldalán fekete átírással megjelenik. A Reacto® önátíró papír tömbössítő ragasztó használatával alkalmas több példányos nyomtatványok gyártására.
Új
Reacto® CFB Laser
Reacto® CFB Laser
Reacto® önátíró papír (középső lapja), famentes, fehér és színes kivitelben száraz toneres digitális gépekben való használatra. A felső lap CB előoldalára felvitt írás a következő ív (CFB vagy CF) előoldalán fekete átírással megjelenik. A Reacto® önátíró papír tömbössítő ragasztó használatával alkalmas több példányos nyomtatványok gyártására.
Új
Reacto® CB Laser
Reacto® CB Laser
Reacto® önátíró papír (felső lapja), famentes, fehér és színes kivitelben száraz toneres digitális gépekben való használatra. A felső lap CB előoldalára felvitt írás a következő ív (CFB vagy CF) előoldalán fekete átírással megjelenik. A Reacto® önátíró papír tömbössítő ragasztó használatával alkalmas több példányos nyomtatványok gyártására.

A reacto® tökéletes választás 

 • szállítási okmányokhoz 
 • számlákhoz 
 • szerződésekhez  
 • jegyzettömbökhöz 
 • jogi dokumentumokhoz 

Használ e-kereskedelmi csomagolásokat?  

Vásároljon borítékokat, különböző tasakokat,  okmányhengereket, dobozokat  és egyéb csomagolóanyagokat online.   

 Tovább a termékekhez