Konyhai tisztítószerek

Kategóriák (0)
Cif 2in1 konyhai fertőtlenítőszer
Cif 2in1 konyhai fertőtlenítőszer
Illatmentes tisztító-, fertőtlenítőszer, mely alkalmas minden élelmiszerrel érintkező felület tisztítására, fertőtlenítésére. Hatékony a mikroorganizmusok széles skálája ellen. Eltávolítja a zsírokat és az odaszáradt ételmaradványokat.
Cif Pro Formula erőteljes tisztító- és zsíroldószer
Cif Pro Formula erőteljes tisztító- és zsíroldószer
Használatra kész kombinált zsíroldó- és tisztítószer - hatékonyan oldja a zsírt és a szennyeződéseket A Cif Pro Formula zsíroldószer gyorsan feloldja a zsírt és a makacs szennyeződéseket, fényes, tiszta felületet hagyva maga után. Használatra kész szórófejes kivitel a könnyű használat érdekében. Parfümmentes, hogy megakadályozza az ételek ízének szennyeződését. Alkalmas a legtöbb konyhai felületre, például előkészületekhez, konyhai eszközökhöz, edényekhez, serpenyőkhöz, tűzhelyekhez, páraelszívókhoz, szűrőkhöz, padlókhoz, falakhoz, ajtókhoz és lefolyókhoz.
Cif Pro Formula konyhai vízkőoldószer 2L
Cif Pro Formula konyhai vízkőoldószer 2L
A Cif Professional Kitchen Descaler gyorsan eltávolítja a vízkőlerakódásokat a konyhai berendezésekről és eszközökről, miközben ragyogó csillogást biztosít a fakó fémfelületeken. Hatékonyan alkalmazható az ételek melegen tartására használt forró vizes edényeken, vízforralókon, gőzölőkön, teás- és kávéskancsókon, mosogatógépekben, valamint csapokon és mosogatókon. Nem maró összetételének köszönhetően használata biztonságos. Eltávolítja a vízkövet számos konyhai berendezésről. Világosítja a fénytelen fémfelületeket, így ragyogóvá teszi őket. Nem tartalmaz korrozív összetevőket Fürdőkhöz, kazánokhoz, gőzölőkhöz, urnákhoz, mosogatógépekhez, csapokhoz és mosogatókhoz használható.
Cif Pro Formula Oven and Grill Cleaner Sütő- és grilltisztító
Cif Pro Formula Oven and Grill Cleaner Sütő- és grilltisztító
A Cif Pro Formula Oven & Grill egy nem mérgező, erőteljes tisztítószer, amely eltávolítja a makacs zsír- és odaégett lerakódásokat a sütőkről és grillsütőkről. Sütőn, grillen és egyéb felületeken való használatra, erős zsír- és odaégett lerakódásokhoz. Nem használható alumínium, nem lúgálló felületeken vagy öntisztuló paneleken.
Új
CIF Pro Formula Safeguard 2in1 konyhai tisztító- és fertőtlenítőszer
CIF Pro Formula Safeguard 2in1 konyhai tisztító- és fertőtlenítőszer
A Cif 2in1 kombinált tisztító- fertőtlenítőszer illatmentes összetételével alkalmas az élelmiszeriparban, vendéglátásban, közétkeztetésben élelmiszerrel érintkező-, illetve mosható felületek és a használatban lévő eszközök tisztító fertőtlenítéséhez. Parfümmentes fertőtlenítés, ideális élelmiszeripari helyiségekhez. Hatékony a mikroorganizmusok széles köre ellen. Könnyen eltávolítja a zsírt, és könnyen megszárad az élelmiszer-szennyeződéseken. Elpusztítja a baktériumok és a burkos vírusok (beleértve a koronavírust is) 99,99%-át.
Cif Pro Formula Stainless Steel rozsdamentes acél- és üvegtisztító
Cif Pro Formula Stainless Steel rozsdamentes acél- és üvegtisztító
A Cif Pro Formula Stainless steel parfümmentes rozsdamentes acél- és üvegtisztítószer élelmiszeripari helyiségekhez. A Cif rozsdamentes acél- és üvegtisztító szer illatanyagmentes összetételének köszönhetően ideális az élelmiszerekkel érintkező kemény felületek, mint például munkalapok, hűtők, üvegpultok és élelmiszeripari hűtőpultok tisztítására.
Cif Professional Multipurpose wipes - általános nedves tisztítókendő
Cif Professional Multipurpose wipes - általános nedves tisztítókendő
A Cif Pro Formula Általános Tisztítókendő ideális a legtöbb felület gyors, de hatékony és higiénikus tisztítására. Eltávolítja a látható és láthatatlan szennyeződéseket a környezetünkből. Kényelmes és gyors megoldás. Higiénikus tisztaságot teremt rövid idő alatt, így Ön a takarítástól sokkal fontosabb teendőire koncentrálhat. Alkalmas minden mosható kemény felület tisztítására, mint pl. mosogatók, tűzhelyek, mosdók, WC-k, hulladéktartó edények, asztalok és székek. A Cif Pro Formula Általános Tisztítókendőt kifejezetten erős méhsejt szövéssel tervezték, hogy gyorsan feloldja és eltávolítsa a szennyeződéseket, miközben friss illatot hagy maga után.
Kiehl Coffexano-Cit vízkőoldó háztartási gépekhez
Kiehl Coffexano-Cit vízkőoldó háztartási gépekhez
A Kiehl Coffexano-cit gyorsan és megbízhatóan távolítja el a makacs vízkőlerakódásokat és szennyeződéseket a kávéfőzőkről és konyhai gépekről, ezáltal biztosítja a gépek megfelelő működését, értékmegőrzését. A Kiehl Coffexano-cit rendszeres használatával megakadályozzuk a további vízkőlerakódást. A szer anyagkímélő, illat- és színezékmentes. Savérzékeny felületekre nem alkalmas. A kezelést 3 havonta ajánlatos megismételni.
Akció
Laro kitchen konyhai zsíroldó
Laro kitchen konyhai zsíroldó
Laro Kitchen Power általános konyhai zsírtalanító és tisztítószer, szórófejes flakonban.
Suma Grill D9 Sütő- és grilltisztító
Suma Grill D9 Sütő- és grilltisztító
A Suma Grill D9 egy erőteljes tisztítószer sütők, sütőlapok, grillezők, fritőzök elzsírosodott felületeinek rendszeres tisztítására, az erősen elszenesedett lerakódások eltávolítására. A Suma Grill D9 erősen lúgos tisztítószer, amely alkalmas az erősen szennyezett sütők, grillezők vagy salamanderek rendszeres tisztítására. A lúgos felületaktív anyagok és oldószerek keveréke eltávolítja az erősen elszenesedett szennyeződéseket. Vízzel hígítva a termék az olajsütők tisztítására is alkalmas.
Vinoxin nemesfém- és saválló felületek tisztítószere
Vinoxin nemesfém- és saválló felületek tisztítószere
A Kiehl Vinoxin sav-alapú, aktív, felhasználásra kész tisztítószer. Illat- és színezőanyagmentes. Kíméletesen tisztítja a konyhák és élelmiszer részlegek minden víz- és saválló felületét. A Kiehl Vinoxin eltávolítja a mész- és vízkőlerakódásokat, valamint az abban kötött, állati-, vagy növényi eredetű zsíros ill. olajos szennyeződéseket. Csíkmentesen szárad és ragyogó felületet hagy maga után. Ha a Kiehl Vinoxint savra érzékeny felületen alkalmazzuk, maradandó sérülések keletkezhetnek a felületen.
Wow grilltisztító
Wow grilltisztító
Friss és megszáradt, nehezen eltávolítható zsírok és szennyeződések eltávolítására is alkalmas. Hideg-meleg zsíroldásra (max. 70°C) is használható. Nem kell megvárni míg a felület teljesen kihűl. Csak olyan oldószert tartalmaz, amely nem gyúlékony. A meleg felületen azonnal hat, nincs behatási idő. Függőleges felületen is használható, sokáig megmarad, így a hideg zsíroldó hatását ott is 100%-osan kifejti. Sűrű állagának köszönhetően-pumpálása közben nem keletkezik belélegezhető permet.
Xon-forte habos élelmiszeripari tisztítószer
Xon-forte habos élelmiszeripari tisztítószer
Az Xon-Forte hatékonyan oldja fel az égett élelmiszer maradványokat, fehérjét, zsírt, sütés és égés maradványait. Minden lúgálló konyhai- és élelmiszeripari felületen felhasználható mint pl.: forrólevegős sütő, kombi-gőzpároló, grillek, sütők, főzőlapok, fritőzök, szagelszívó berendezések, konyhai fali- és padlócsempék. Az Xon-Fortét ne alkalmazzuk lúgra érzékeny felületeken mint pl.: alumínium, eloxál vagy lakk. Karbantartó napi felület tisztításhoz hígitás nélkül használjuk a terméket, majd folyóvízzel alaposan öblítsük le, majd töröljük szárazra.
Nincs találat

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.