Ablak- és üvegtisztítók

Kategóriák (0)
Új
Cif Window & Multi
Cif Window & Multi
A Cif Professional Window & Multi Surface ablak- és felülettisztítószer gyorsan és hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket és csíkmentesen ragyogó felületet és hosszan tartó friss illatot biztosít. Hatékony a zsíros szennyeződések és ujjnyomok ellen. Alkalmazható ablakokon, tükrökön és más beltéri vízálló felületeken, többek között asztalokon és pultokon. A termék töményen, hígítás nélkül alkalmazandó.
Clin ablaktisztító
Clin ablaktisztító
Kiváló minőségű ablak és üveg felület tisztító. Tökéletesen tisztán, folt mentesen szárad.
Contact T1 ablaktisztító
Contact T1 ablaktisztító
Az átlagos szennyeződések (por, ujjlenyomat) eltávolításán kívül füst-,zsír-és olajoldó hatással rendelkezik. Száraz törlőkendővel áttörölve nyom nélkül szárad. Kellemes, citrus illatú
GlasQueen üveg-és felülettisztítószer
GlasQueen üveg-és felülettisztítószer
A Kiehl GlasQueent intenzív tisztítás, gyors és csíkmentes száradás, szennytaszító hatás jellemzi. A Kiehl Glas Queen üvegtisztítószer tenzidjeinek 90%-a biológiailag lebomlik. Felhasználásra kész tisztítóoldat amin minden üvegfelületről eltávolítja a szennyeződéseket. A felhasználás során kellemes illatot áraszt. Alkalmazható minden üvegfelületen, mint ablakok; ajtók; vitrinek; tükrök.
Kata ablaktisztító
Kata ablaktisztító
Mindenféle üvegfelület (ablak, tükör) nagyhatású tisztítószere. pH 6-7.
Suma Rapid D6 Ablak- és felülettisztító
Suma Rapid D6 Ablak- és felülettisztító
A Suma Rapid D6 tisztítószer a konyhai, éttermi, kávézói üveg- és a vízálló felületek csíkmentes tisztításáért. A gyorsan ható összetétele ideális hűtőpultok, kiszolgálópultok, ablakok, tükrök és egyéb kemény felületek tisztítására. Csak fújja a felületre és törölje le. Gyorsan, csíkok nélkül szárad és kellemes, friss illatot hagy maga után.

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.