Mosóporok

Kategóriák (0)
Biopon mosópor
Biopon mosópor
Biopon gazdaságos színes mosópor.
Innopon Text CL fehérítő, fertőtlenítő főmosószer
Innopon Text CL fehérítő, fertőtlenítő főmosószer
A textilmosószer foglalkozásszerű felhasználók részére készült szilárd, por. Előmosott vagy áztatott textília higiénés főmosására ajánljuk különféle mosodákban, élelmiszer-, gép és egyéb ipari, kereskedelmi és egészségügyi intézményi mosodákban, gyógyfürdőkben és közintézményekben, szociális otthonokban, stb. A mosószer klór tartalmú, ezért elsősorban fehér textíliák foltjainak eltávolításához, fehérítésre, pamutból készült textíliák mosásához ajánljuk. Nem használható selyem és gyapjú anyagok mosásához.
Innopon Text Előmosó H húsipari előmosó
Innopon Text Előmosó H húsipari előmosó
Foglalkozásszerű felhasználásra készül. Az előmosószer alkalmas mindenféle textília mosására, kivéve a gyapjúból és selyemből készült textilféleségeket. Felhasználható a legkülönfélébb szennyezettségű textíliák előmosásához, áztatáshoz.
Innopon Text Főmosó Q színes mosószer
Innopon Text Főmosó Q színes mosószer
Az Innopon Text Főmosó Q szilárd, por állagú textilmosószert előmosott, vagy áztatott textília higiénés főmosására ajánljuk különféle mosodákban, élelmiszer- és egyéb ipari, kereskedelmi és egészségügyi mosodákban, gyógyfürdőkben és közintézményekben, szociális otthonokban, stb. Fertőtlenítő hatású, klórmentes főmosószer amely alkalmas színes, színérzékeny textíliák fertőtlenítő hatású, de kíméletes mosására (60°C). Nem alkalmazható selyem és gyapjú anyagok mosásához. Foglalkozásszerű felhasználók részére készül.
Kiehl Arenas perla mosópor
Kiehl Arenas perla mosópor
Az ARENAS®-Perla nagyon hatékony mosópor főmosáshoz. 30 – 90°C közötti vízhőmérsékletű mosáshoz használható. Foszfátmentes, kitűnő mosási teljesítménnyel és optimális folteltávolítással. Elsősorban professzionális felhasználásra szánt, így alkalmazható mosodákban, az ipar és szolgáltatás területén is. Az 1999/44/EK törvény 1. cikke szerint háztartási felhasználása nem engedélyezett! Tarka- és fehér, továbbá takarítótextíliák – pamut, kevert szövet és szintetikus anyagokból mosására alkalmas. Vegyük figyelembe az egyes textíliák mosásánál ajánlott maximális hőfokot. Nem használható gyapjú és selyem anyagoknál.
Mirafresh univerzális mosópor
Mirafresh univerzális mosópor
30, 60, és 90 fokon történő mosáshoz is alkalmazható. Színkímélő hatóanyagának köszönhetően segít megőrizni a sötét és fekete ruhák színét kézi és gépi mosásnál is. Kíméli a textilszálakat. Foszfátmentes, mely környezetkímélő mosogatási technológiát tesz lehetővé. Optikai fehérítőt tartalmaz, így a textília sárgás és szürkés árnyalatát kioltja. Gyapjú és selyem mosásához nem alkalmas.
Omo Automat mosópor 108 mosásos
Omo Automat mosópor 108 mosásos
Omo Automat mosóporok fehér és színes textíliák mosására. Nem csak az általános, de a makacs szennyeződéseket is hatékonyan távolítják el, már alacsony hőfokon is. Tökéletes tisztaságot és kellemes illatot kölcsönöznek ruháinak. Az Omo Automat Color színes mosópor még gyakoribb mosás mellett is segít megőrizni a színek tartósságát. Az új mosóporok továbbfejlesztett formulája gazdaságosabb adagolást tesz lehetővé, így a 7 kg-os kiszerelés az eddigi 87 mosás helyett 108 mosásra lesz elegendő.
Tomi Kristály mosópor
Tomi Kristály mosópor
Tomi Kristály mosópor, fehér és színes ruhákhoz, 54 mosáshoz elegendő.
Nincs találat

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.