Gépi mosogatószer, tabletta

Kategóriák (0)
Finish mosogatógép tabletta
Finish mosogatógép tabletta
Finish Classic mosogatógép tabletta, 90 tabletta/doboz.
Kiehl Arcandis® Eco Tab mosogatógép tabletta
Kiehl Arcandis® Eco Tab mosogatógép tabletta
Mosogatógép tabletta háztartási mosogatógéphez. A termék rendkívül hatásosan távolítja el a fehérje keményítő és zsír maradványokat illetve a legmakacsabb kávé és teaszennyeződéseket is. Alacsony hőmérsékletű programmal is teljes tisztítási eredmény érhető el. Üveg-korrózió gátló tartalma engedélyezi az üvegtárgyak kiméletes mosogatását. Az Arcandis®-EcoTab foszfát-, illat és konzerváló anyagok mentes, ezáltal különösen környezetbarát. Mindenfajta lúgálló porcelán, üveg, nemesfém, műanyag edény és evőeszköz mosogatásához használható. Ezüsthöz nem alkalmas.
Sun Pro Formula Classic gépi mosogató tabletta
Sun Pro Formula Classic gépi mosogató tabletta
A Sun Professional Classic mosogatógép tabletta alapos tisztítást biztosít az edényeknek, védi az üvegedények fényét. Környezetbarátabb, mint a korábbi mosogatógép tabletták; koncentráltabb, 30% -kal kevesebb vegyszert használ a klasszikus mosogatógép-tablettákhoz képest. A csomagolás műanyag mentes, a kartondoboz pedig 100% -ban újrahasznosítható. A Clean Boost formulának köszönhetően víz- és villamosenergia megtakarítást eredményez: 30 perc alatt, alacsony hőmérsékleten (45 ° C) is hatékony. Nincs szükség előöblítésre. Alkalmas hosszú és rövid ciklusú mosogatógépekhez egyaránt, minden vízkeménység esetén hatékony. Védő ásványi anyagokkal segíti elő az üveg felületi szerkezetének védelmét. Kiváló tisztítási eredményeket, gyors száradást és ragyogó edényzetet eredményez. Edényekhez, evőeszközökhöz, üvegárukhoz, serpenyőkhöz használható.
Nincs találat

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.