Moptartók

Kategóriák (0)
CombiSpeed Pro moptartó
CombiSpeed Pro moptartó
A Vileda Combi Speed pro mopartó innovatív leszorítói lehetővé teszik a füles mopok egyszerű rögzítését. Tartós, könnyű, kompakt kialakítású, kíméli a takarítószemélyzet vállának és hátának terhelését. Könnyű takarítást tesz lehetővé a nehezen hozzáférhető helyeken pl radiátorok alatt is. Ajánlott nyelek vileda cikkszámok: 111529, 11380, 116720
Kentucky moptartó
Kentucky moptartó
Moptartó Kentucky mopokhoz. A Kentucky vagy spagetti mopot a közepénél bebújtatva kell rögzíteni a moptartóba, mely a rögzítőt rázárva biztosan tartja a mopot. A Kentucky mopok nagy felületüknek köszönhetően hatékony takarítást tesznek lehetővé nagy felületeken is.
Moptartók
Moptartók
Moptartók műanyagból, zsebes és füles mopokhoz. Nyelet külön lehet vásárolni hozzájuk. A választékunkban szereplő RSR 83 alumínium nyél kompatibilis a lenti moptartókkal.
Vileda UltraSpeed Mini moptartó
Vileda UltraSpeed Mini moptartó
Kis területek tisztításához létrehozott Vileda Ultraspeed Mini rendszer rendelkezik a Vileda Ultraspeed Pro termékcsalád ergonómiai és teljesítménybeli előnyeivel, mindezt egy kisebb rendszerbe sűrítve. A lapos moptartóval nem csak a padló, hanem falak, lépcsők tisztítását könnyen elvégezhetjük.
Vileda UltraSpeed Pro moptartó
Vileda UltraSpeed Pro moptartó
Vileda Ultraspeed Pro 40 cm széles lapos moptartó, mely bármely Ultraspeed Pro laposfelmosó rendszerrel használható. Nagy méretű pedál, melyre könnyű rálépni. Az Ultraspeed Pro moptartóhoz a Vileda univerzális alumínium nyeleket ajánljuk.
Nincs találat

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.