Fóliák, pántszalagok

Gépi stretchfólia
Gépi stretchfólia
Ez gépi stretch fólia stabil minőséget nyújt, gyorsan visszanyeri alakját (emlékező), lefejtéskor zajtalan, átlátszó. Jó választás kevésbé kényes áruk csomagolásához.
Kézi mini stretch fólia
Kézi mini stretch fólia
A kézi mini stretch fólia 100 mm széles így könnyen kezelhető kisebb csomagok fóliázásánál, illetve ideális megoldás hosszúáru fóliázáshoz. Nyéllel vagy nyél nélkül is kapható.
Kézi stretch fólia
Kézi stretch fólia
A kézi strech fóliát rakatok csomagolására, rögzítésére használják. A strech fólia tartós és költséghatékony csomagolást tesz lehetővé. Az alapszín transzparens, a fekete színű fólia pedig több rétegben alkalmazva elrejti a raklap tartalmát.
Stretchfólia adagoló kézi fóliához és mini stretchhez
Stretchfólia adagoló kézi fóliához és mini stretchhez
Sztreccsfólia adagoló kézi fóliához a könnyű és egyszerű fóliázás érdekében. Nem sérül meg a kéz, miközben tekeredik le a fólia a dudáról. 1 csomag 2 db véget tartalmaz. A nyél nélküli 100 mm-es mini stretch fóliához használható műanyag nyél elforog, így gyors és egyszerű letekercselést tesz lehetővé.
activaBand övezőszalag
activaBand övezőszalag
Az activaBand övezőszalag egy rugalmas rakományrögzítő fólia szalag, mely segít elkerülni a raktári mozgatás során történő árusérülést. A már palettára rakott, de még nem körbefóliázott áru a raktári mozgatás során felborulhat, ezt segít kivédeni az activaBand. Egyszerűen a raklapra rakott dobozok, csomagok, kötegek köré kell húzni a 100 mm széles activaBandet és az a belső raktári mozgatás során biztonságosan egyben tartja a rakományt. Kiválóan használható élvédők rögzítésére is. Praktikus adagoló dobozának köszönhetően egyszerűen vételezhető.
PET pántszalagok
PET pántszalagok
A PET pántszalag a legerősebb műanyag pántszalag típus, számos alkalmazásnál az acél pántszalag alternatívája. Kíváló ellenálló képességgel bír a külső behatások ellen. Rugalmas, követi a rakat alakváltozásait de megtartja a feszességet. Nem okoz sérülést a pántolt termékek éleinél. A PET pántszalagok zárása történhet hegesztéssel vagy speciális acél pánthüvellyel. A PET pántszalagok újrahasznosíthatók, így környezeti szempontból is jó választás.
PP gépi pántszalag
PP gépi pántszalag
A PP gépi pántszalagokat automata vagy félautomata pántológépeken történő felhasználásra tervezték. Könnyű vagy közepes errősségű pántolási feladatoknál lehet használni és bírják a nagy sebességű kötözést is. A PP pántszalagok felülete prégelt.
PP kézi pántszalag
PP kézi pántszalag
PP pántszalag kis és közepes csomagokhoz, kézi pántoláshoz. A olypropylene pántszalagok gazdaságos csomagolási megoldást nyújtanak könnyű vagy közepes errősségű csomagolási feladatokhoz. A kézi PP pántszalagok használhatók manuális, akkumlátoros, pneumatikus kézi pántológépekkel. A zárás történhet hegesztéssel vagy acél pánthüvellyel. A pántszalag felülete prégelt.
Szőtt pántszalag PES
Szőtt pántszalag PES
Ezt a pántszalagot poliészter szálakból szövik. Szakítószilárdsági és nyúlási tulajdonságai megegyeznek az acél pántszalagével, de alkalmazási biztonságosabb mint az acél pántszalgé. Költséghatékony, könnyű, nem okoz sérülést a pántolt terméken. További előnye, hogy újrafeszíthető, vagy bontás után újrahasználható. A poliészter péntszalag használatához manuális vagy pneumatikus feszítő gépre van szükség. A kötés történhet kapoccsal, vagy akár csomózással.
Fém pánthüvely
Fém pánthüvely
Fém pánthüvely PP és PET pántokhoz.
Papír élvédők
Papír élvédők
A papír élvédők mindenféle csomagoláshoz alkalmasak. Megvédik a terméket a szállítás során keletkezett károktól. Az élvédők kezelése nagyon egyszerű, és további előnyük, hogy nem jelentenek jelentős súlytöbbletet a kész csomagon belül. Egységrakatok képzésekor az élvédők használata számos előnnyel jár. Az élvédőknek ugyanis nem csak a raklapra rakatolt áruk sarkainak, éleinek a megóvása, és a rakomány egyben tartása a célja, hanem a pántszalagok és sztreccsfóliák optimális súlyelosztását is biztosítja egyben. A papír élvédőket különböző hosszúságokban és szélességekben forgalmazzuk. A papír élvédő alapanyagának köszönhetően természetes csomagolóanyag, nem terheli a környezetet és akár többször is felhasználható.
Zsugorfólia poliolefin (PO)
Zsugorfólia poliolefin (PO)
A poliolefin alapanyagú fóliák nagy szakítószilárdsággal és kiváló zsugorodó képességgel rendelkeznek és jó mechanikai tulajdonságaiknak köszönhetően biztonságosan alkalmazhatók éles, kiálló részeket tartalmazó termékek esetében is. Az alacsony hőmérsékleten zsugorodó fóliák nagy sebességű automata gépeken is könnyen feldolgozhatók. A poliolefin fóliák kiválóan alkalmasak kis gyűjtőcsomagolások képzéséhez, így könyvek, élelmiszerek, hűtőipari termékek, kozmetikai cikkek, üdítőitalok stb csomagolására. Jól hegeszthetőek és már alacsony hőfokon is gyorsan és egyenletesen zsugorodnak.
Zsugorfólia PVC
Zsugorfólia PVC
A PVC zsugorfóliák kiválóan alkalmasak kis gyűjtőcsomagolások pl. könyvek, konzervek, tejipari, hűtőipari termékek, kozmetikai cikkek, üdítőitalok képzésére. A zsugorfóliázással szinte teljesen zárt csomagolást érhetünk el, ami amellett, hogy mechanikailag védi az árut, meggátolja az áruhoz való illetéktelen hozzáférést is. Már alacsony hőfokon is gyorsan és egyenletesen zsugorodik, régebbi zsugorfóliázó gépeken is jól működik és antisztatikus.
Nincs találat

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.