Simított és volumenizált papírok

Simított és volumenizált papírok: Fedezze fel a Papyrus teljes körű Simított és volumenizált papírok-választékát. Hasonló termékeket találhat még a Kreatív papírok kategóriában.

Kategóriák (0)
Boheme Design
Boheme Design
A Boheme Design a fehér 2 különböző árnyalatában elérhető, famentes, mázolatlan, prégelt felületű kreatív papír. Az elegáns geometrikus méhsejt mintázat mindkét oldalon látható. Felhasználási lehetőségeit tekintve a Boheme Design ideális választás luxus csomagolásokhoz, borítókhoz, üzleti arculathoz, papírtáskákhoz.
Boheme Tradition
Boheme Tradition
A Boheme Tradition famentes, mázolatlan, a fehér 4 különböző klasszikus árnyalatában elérhető, filcprégelt (felt-marked) felületű kreatív papír. Nem csak a mindennapi hagyományos kreatív felhasználásokhoz, mint üdvözlőkártya, borító, meghívó, étlap, ruhacímke, alkalmas de különleges projektek főszereplőjeként, vagy luxusmárkák üzeneteinek megjelenítőjeként is sokoldalúan bevethető. Kellemes, klasszikus természetes tapintású papír, ez elegáns márkák üzeneteinek töléletes megjelenítője.
Chagall
Chagall
Kreatív papír, famentes, fehér és színes, mázolatlan, struktúrált felület
Gmund Cotton
Gmund Cotton
A Gmund Cotton papírcsalád a magasnyomó mesterek kedvence. A sokoldalúan használható, finom tapintású, elegáns, erős és tartós Gmund Cotton a legsikeresebb 100%-os pamut papír. Lenyűgöző eredményeket biztosít minden domborozási folyamatban, és új dimenziót ad az ofszetnyomtatásnak. Előállításához olyan pamutszálakat használnak, amelyek a ruhaiparban a gyapotfeldolgozás melléktermékei. Ez azt jelenti, hogy a pamutpapírhoz nem kell további növényeket termeszteni, ami különösen fenntarthatóvá teszi ezt az anyagot. A Gmund Cotton elegáns és természetes.
Gmund Heidi
Gmund Heidi
A Gmund Heidi magasnyomáshoz készült újrahasznosított kreatív papír. A gyártáshoz használt újrafeldolgozott rostok miatt szín- és felületkülönbségek, valamint mennyiségben és méretben is változó zárványok jellemzőek a papírra. Minden lap más és más. Minden lap egyedi. Használja a Gmund Heidi papírokat utánozhatatlan és megismételhetetlen alkotásokhoz.
Natural Evolution
Natural Evolution
A Natural Evolution papírokat kifejezetten arra tervezték, hogy a lehető legtökéletesebben jeleníthessék meg rajta a nagy felbontású képeket és a legvalósághűebben a színeket. A papír mindkét oldalát egy speciális matt bevonattal kezelik, ami garantálja a festéktartást, így fényesek és kontrasztosak lehetnek a képek. A Natural Evolution egyedi tapintása, enyhén textúrált felülete és magas volumenitása (1,4 felett) csak még egyedibbé varázsolja ezt a különleges alapanyagot. Kiváló merevség és opacitás valamint hajtogatási és bígelési tulajdonságok jellemzik még.
Natural Green Evolution
Natural Green Evolution
A Natural Green Evolution egy fehér, mázolt, matt felületű magas volumenitású, 100%-ban újrahasznosított rostokból előállított kreatív papír, mely speciális mázrétegének köszönhetően tökéletes színvisszaadást tesz lehetővé, így a kreatív papírok és a sztenderd mázolt papírok előnyeit kombinálja. Az újrahasznosított alapanyagnak köszönhetően a Natural Greeen Evolution teljesen környezetbarát, így minden környezettudatos kommunikációhoz vagy csomagoláshoz ideális választás.
Plike®
Plike®
Mázolt, matt felületű kreatívpapír, mely tapintása egyedi és magávalragadó. A Plike név az angol műanyag szó rövidítésére utal (Plastic like) ami nagyon jól tükrözi a papír felületét. Különleges jellemzői közé tartozik a kiváló szitázhatóság, de ugyanúgy ajánljuk minden főbb nyomtatási eljáráshoz.
Nincs találat

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.