Hulladékbázisú kartonok (GD/GT)

Hulladékbázisú kartonok (GD): Fedezze fel a Papyrus teljes körű Hulladékbázisú kartonok (GD)-választékát. Hasonló termékeket találhat még a Kartonok kategóriában.

Kategóriák (0)
Grafopak® Blade
Grafopak® Blade
A Grafopak egy hulladékbázisú karton (GD2), újrahasznosított alapanyagból (lakosságtól visszagyűjtött és ipari hulladék), többrétegű, többször mázolt elő- és pigmentált szürke hátoldallal. Magas merevségének, jó nyomtathatóságának és stabil minőségének köszönhetően előnyös választás többek között száraz élelmiszerek, hűtött és fagyasztott élelmiszerek (mint másodlagos csomagolás) zöldségek és gyümölcsök csomagolására.
Akció
Grafopak® Kraft
Grafopak® Kraft
A Grafopak Kraft egy hulladékbázisú, kraft hátoldalú karton (GT4), 60%-ban újrahasznasított, 30%-ban elsődleges rostból gyártott, háromszor mázolt fehér elő- és pigmentált barna kraft hátoldallal. A Grafopak Kraft a kraft hátoldalnak köszönhetően magas merevséggel rendelkezik, a többször mázolt előoldal pedig jó nyomtathatóságot biztosít. Alkalmas száraz, hűtött és fagyasztott élelmiszerek, zöldségek, gyümölcsök, italok, mosószerek stb csomagolására.
Multicolor Belvedere
Multicolor Belvedere
A Multicolor Belvedere egy hulladékbázisú karton (GT2), újrahasznosított alapanyagból. Háromszor mázolt elő- és pigmentált fehér hátoldallal. Alkalmas száraz élelmiszerek, hűtött élelmiszerek, fagyasztott élelmiszerek, gyümölcsök és zöldségek, gyógyszerek és kozmetikai termékek csomagolására.
Multicolor Mirabell™
Multicolor Mirabell™
A Multicolor Mirabell™ hulladékbázisú dobozkarton (GD2), fehér elő- és szürke hátoldallal, háromszor mázolt elő- és pigmentált hátoldallal, 60%-ban lakosságtól visszagyűjtött, 20%-ban ipari hulladékpapírból és 10%-ban celluzból készül. Magas fehérségű előoldallal, jó merevséggel rendelkezik. Felhasználható száraz élelmiszerek, hűtött élelmiszerek, zöldségek és gyümölcsök, italok, gyógyszerek csomagolóanyagaként.
Multicolor Spezial
Multicolor Spezial
A Multicolor Spezial egy hulladékbázisú karton (GD3), háromszor mázolt fehér elő- és pigmentált szürke hátoldallal. Jó ár-érték arányú, jó feldolgozhatósággal és stabil minőséggel. Mint másodlagos csomagolás hűtött élelmiszerek és non-food termékek csomagolására is alkalmas.
Nincs találat

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.