Hulladékból 10 stílusos szín

Egy újrahasznosított papír, amelynek története van: a Gmund Used ugyanis 100%-ban újrahasznosított alapanyagból készül. A Gmund Used gyártása során DIP (deinked cellulóz) pépet használnak fel, így a hulladék papírból kiváló minőségű Gmund design papír lesz. Választékunk legújabb tagja egy olyan papír, amely egyszerre 100%-ban újrahasznosított, valamint páratlan merevségű és megjelenésű. A Gmund Used 10 különleges új színben kapható, a tömegből kitűnő színminőséggel és matt felülettel büszkélkedhet, így a Gmund Used tökéletes partner a hiteles kommunikációhoz.

Fenntarthatóság, megjelenés, felelősség


Az újrahasznosított papíroknak számos előnyük van. Kímélik a környezetet és értékes erőforrásokat takarítanak meg. A Gmund elkötelezett a fenntarthatóság mellett. Ezért a Gmund Used 100%-ban újrahasznosított papírból készül:

80%-a kiváló minőségű, FSC® tanúsítvánnyal rendelkező újrahasznosított cellulózból származik.

A 20%-a Gmundban helyben keletkező csomagolási hulladékból áll, amelyet begyűjtés és válogatás után a gyártásba forgatnak vissza

Ez a felfelé történő újrahasznosítási megközelítés (upcycling) a szokásos újrahasznosítási módszerek által okozott kibocsátások és melléktermékek nagy részét kiküszöböli, kevesebb vegyszert, kevesebb vizet, kevesebb energiát és kevesebb szállítást igényel. Minden villamos energia 100%-ban vízenergiából származik. Az összes elkerülhetetlen CO2-t dél-amerikai szélenergia-projektekben kompenzálják.

A szűz rostokból történő papírgyártáshoz képest az előnyök látványosak:

40%
kevesebb víz

50%
kevesebb energia

60%
kevesebb CO²

A Gmund Used Cradle to Cradle Certified® színes újrahasznosított papír, amely mind az öt kategóriában arany vagy ezüst minősítést ért el, és a legmagasabb minősítést kapta a termék körforgása, a tiszta levegő és klímavédelem, valamint a társadalmi méltányosság terén.

Tovább a termékhez:

Felkeltette az érdeklődését a Gmund Used?

Keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

info.hu@papyrus.com

06 1 452 98 00

Sokoldalú és erős

A Gmund Used szokatlanul nagy merevségű újrahasznosított papír, ezért különösen alkalmas csomagolásokhoz, táskákhoz, címkékhez, brossúrákhoz, mappákhoz, postai küldeményekhez, borítókhoz, üdvözlőkártyákhoz stb. és alkalmas az alábbi nyomtatási és feldolgozási módok bármelyikéhez:

  • Ofszetnyomás
  • Letterpress nyomtatás
  • Szitanyomás
  • Vakdomborozás
  • Melegfóliázás
  • Stancolás

A Gmund Used kollekció innovatív színei számos modern, újszerű felhasználási lehetőséget kínálnak a fenntartható módon előállított nyomtatott termékek számára. Teljesen mások - és sokkal vonzóbbak -, mint az adóhivataltól kapott egyhangú szürke levelek. A Gmund Used újrahasznosított papír megfelel a jövő papírjával szemben támasztott valamennyi követelménynek.

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.