Legyen minden nap az erdők napja

Itt az Erdők napja, és mi örömmel ünnepeljük Önökkel ezt a különleges eseményt! A Papyrusnál úgy gondoljuk, hogy támogatnunk kell a környezetvédelmi kihívások proaktív és előrelátó megközelítését, olyan politikákon keresztül, amelyek a termékek teljes életciklusának összehangolására törekszenek. Ez magában foglalja a gyártókat, a beszállítókat és a végfelhasználókat is. Ma a Multicopyval együtt szeretnénk megünnepelni az Erdők napját, és szeretnénk többet elárulni a Multicopy fenntarthatósági stratégiájáról.

A Multicopy fenntarthatósági története

A Sylvamo nymöllai gyára, ahol a Multicopy készül, nem rendelkezik erdőterülettel. A fa beszállítók azonban megfelelnek a Sylvamo globális beszerzési politikájának, és elsősorban a nymöllai gyár 90 km-es körzetéből érkezik a gyárba az alapanyag. A gyár megbízható rendszerrel biztosítja a fa nyomon követhetőségét, ellenőrizve annak eredetét a jogszerűség és elfogadhatóság szempontjából. A nymöllai gyár természetesen FSC® és PEFC tanúsítvánnyal is rendelkezik. A Multicopy a víz- és energiafogyasztás tekintetében is új mércét állít fel. A Gasummal, egy skandináv energetikai szakértővel együttműködve a Multicopy gyártásából származó maradék szerves hulladékot cseppfolyósított biogázzá alakítják át.

Töltse le a Multicopy fenntarthatósági történetét bemutató grafikát itt. (angolul)

Fedezze fel a Multicopyt:

Együtt többre vagyunk képesek!

Boldog erdőnapot!

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.