Kreatív papírok

Kreatív papírok: Fedezze fel a Papyrus teljes körű Kreatív papírok-választékát. Hasonló termékeket találhat még a Grafikai papírok és kartonok kategóriában.

Plike®
Plike®
Mázolt, matt felületű kreatívpapír, mely tapintása egyedi és magávalragadó. A Plike név az angol műanyag szó rövidítésére utal (Plastic like) ami nagyon jól tükrözi a papír felületét. Különleges jellemzői közé tartozik a kiváló szitázhatóság, de ugyanúgy ajánljuk minden főbb nyomtatási eljáráshoz.
Stardream®
Stardream®
Stardream papírcsaládunk minden munkáját fényűzően ragyogóvá varázsolja. A metalizált felületű Stardream papírokon gyöngyházfényű, fémes, irizáló pigmentek láthatóak, amelyek tónusa a szem látószögétől függően változik. Használja ki a színvariációkat, ahol a visszafogott színektől a merészebb árnyalatokig mindenki megtalálja a kedvére valót.
Dali
Dali
A Dali mindkét oldalán elegáns vonalas struktúrával filcprégelt, természetes tapintású kreatív papír. Sokoldalúan felhasználható, széles szín- és grammsúlyválasztéka alkalmassá teszi a legkülönfélébb grafikai projektekre, de jó merevségének köszönhetően csomagolások esetén is megállja a helyét. Meghívók, borítók, mappák, üdvözlő és névjegykártyák, csomagolások, étlapok, ruhacímkék stb. mind a lehetséges felhasználási lehetőségek közé tartoznak.
Akció
Pauszpapír A4-A3
Pauszpapír A4-A3
Mázolatlan papírok, famentes, áttetsző fehér, matt felület
Shiro Alga Carta
Shiro Alga Carta
A Shiro Alga Carta mázolatlan, részben újrahasznosított kreatív papír, mely a velencei lagúnákból származó algát tartalmaz. Az algatartalomnak köszönhetően a papír felülete pettyes, izgalmas, természetes egyedi hatást kelt. Az algák kihalászása és ipari felhasználása nem csak egy érdekes felületű papírt eredményez, de jó hatással van a lagúna törékeny ökoszisztémájára is, melyet az algák túlzott mértékű elszaporodása nagy mértékben károsít. Az Alga Carta remek nyomtaási és feldolgozhatósági tulajdonságai alkalmassá teszik bármely grafikai vagy csomagolási felhasználásra. Az Alga Carta újrahasznosítható, biológiai úton lebomlik, és a Favini gyár saját vízerőművéből származó zöld energiát használnak fel a gyártása során. Az elkerülhetetlen C02 kibocsátást a gyártó egy kínai szélerőmű projekt támogatásával ellensúlyozza, így az Alga Carta választék karbonsemleges.
Prisma
Prisma
A Prisma színes, klasszikus, egy oldalt filcprégelt kreatívpapír család, mely széles felhasználási lehetőségekkel bír. Alkalmas minden nyomtatási eljáráshoz, illetve dombornyomáshoz, lamináláshoz, stancoláshoz, bígeléshez vagy akár UV lakkozáshoz is.
Burano
Burano
A Burano egy anyagában színes, simított kreatív papírcsalád, mely 10%-ban pamutszálakat tartalmaz, aminek köszönhetően felülete kellemesen puha tapintású. A fekete szín a választék egyik legkülönlegesebb tagja, mert a széles grammsúlyválaszték mellett a különlegesen tiszta összetétel ideálissá teszi luxus projektekhez is. Carbon black mentes így tökéletesen fóliázható.
Flora
Flora
A Flora egy részben újrahasznosított papír, mely felületét látható rostdarabok teszik izgalmassá. Természetes, natúr megjelenése egyértelműen közvetíti az üzenetet. A kifinomult színválaszték virágok, fűszerek, gyümölcsök és levelek ihlette árnyalataival ünnepli a természetet. A Flora papírokban lévő pamut puhává teszi a felületet.
Efalin® feinleinen, vászonprégelt
Efalin® feinleinen, vászonprégelt
Mázolatlan, famentes, vászonprégelt felületű bevonó papír, könyvborítók, dobozok bevonására. Magas szakítószilárdságú, ellenálló felületű, jól hajtogatható.
Fuego® Matt
Fuego® Matt
Kreatív papírok, famentes, fehér és színes, mázolatlan, matt felület, magas volumenitással, magas merevség, hozzáillő boríték
Fuego® Felt
Fuego® Felt
A Fuego® Felt kétoldalt filcprégelt, enyhén texturált mázolatlan kreatív papír, mely kellemes tapintási érzetet nyújt. Széles grammsúlytartományának köszönhetően a grafikai felhasználásokon túl alkalmas csomagolási alkalmazásokhoz is.
Majestic Luxus
Majestic Luxus
A Majestic arany és ezüst papírjai luxusba bújtatnak minden terméket és kommunikációt. Ez a jellegzetes, csillogó felületű választék ideális mindenféle kreatív felhasználásra és különböző csomagolási célra. Kiváló nyomtatási és utófeldolgozhatósági tulajdonságokkal rendelkezik, és nem utolsó sorban a legmagasabb környezetvédelmi szabványok szerint készül.
Majestic Chameleon
Majestic Chameleon
A Majestic Chameleon a Majestic papírcsalád részeként 2 színben és 2 grammsúlyban érhető el. A világos, fehér árnyalatú, fémesen csillogó metallizált papírok fény hatására kékes illetve arany színt vesznek fel, vagyis színt váltanak, pont úgy mint a kaméleonok.
Majestic Classic
Majestic Classic
A Majestic Classic famentes, fehér és színes, metalizált csillogós felületű papírcsalád, mely mindenféle felhasználásnál megállja a helyét. Az elegánsan csillogó felületű színes választékot színben harmonizáló borítékok, az igazi luxus érzetét keltő arany és ezüst árnyalatok, valamint HP Indigo digitális gépekre optimalizált papírok egészítik ki.
Natural Evolution
Natural Evolution
A Natural Evolution papírokat kifejezetten arra tervezték, hogy a lehető legtökéletesebben jeleníthessék meg rajta a nagy felbontású képeket és a legvalósághűebben a színeket. A papír mindkét oldalát egy speciális matt bevonattal kezelik, ami garantálja a festéktartást, így fényesek és kontrasztosak lehetnek a képek. A Natural Evolution egyedi tapintása, enyhén textúrált felülete és magas volumenitása (1,4 felett) csak még egyedibbé varázsolja ezt a különleges alapanyagot. Kiváló merevség és opacitás valamint hajtogatási és bígelési tulajdonságok jellemzik még.
Cromático, -ca.® TransWhite
Cromático, -ca.® TransWhite
Cromatico: az áttetsző papírcsalád. Több mint 20 éve, Emeric Thibierge egy muranói utazása során álmodta meg ezt a papírt, miközben megcsodálhattata a fúvott üveg alkotásokat: az átlátszóságot és az élénk színeket. A Cromático tökéletesen passzol az eredeti és kreatív ötletekhez. A termékcsalád egyedisége megfelel a vásárlók legmagasabb elvárásainak az átlátszóság tekintetében, és a kiváló nyomtatási eredmények meggyőzik a grafikusokat és az ügynökségeket egyaránt. A Cromatico TransWhite forradalmi és páratlan átlátszóságot kínál, egy árnyalattal fehérebb, mint a Cromatico Transparent.
Cromático, -ca.® Transparent
Cromático, -ca.® Transparent
Cromatico: az áttetsző papírcsalád. Több mint 20 éve, Emeric Thibierge egy muranói utazása során álmodta meg ezt a papírt, miközben megcsodálhattata a fúvott üveg alkotásokat: az átlátszóságot és az élénk színeket. A Cromático tökéletesen passzol az eredeti és kreatív ötletekhez. A termékcsalád egyedisége megfelel a vásárlók legmagasabb elvárásainak az átlátszóság tekintetében, és a kiváló nyomtatási eredmények meggyőzik a grafikusokat és az ügynökségeket egyaránt.
Cromático, -ca.® Extra White
Cromático, -ca.® Extra White
Cromatico: az áttetsző papírcsalád. Több mint 20 éve, Emeric Thibierge egy muranói utazása során álmodta meg ezt a papírt, miközben megcsodálhattata a fúvott üveg alkotásokat: az átlátszóságot és az élénk színeket. A Cromático tökéletesen passzol az eredeti és kreatív ötletekhez. A termékcsalád egyedisége megfelel a vásárlók legmagasabb elvárásainak az átlátszóság tekintetében, és a kiváló nyomtatási eredmények meggyőzik a grafikusokat és az ügynökségeket egyaránt. A Cromatico ExtraWhite egy enyhén opálos, áttetsző papír, mely extrém fehérséget kínál.
Cromático, -ca.® Digital
Cromático, -ca.® Digital
Cromatico: az áttetsző papírcsalád. Több mint 20 éve, Emeric Thibierge egy muranói utazása során álmodta meg ezt a papírt, miközben megcsodálhattata a fúvott üveg alkotásokat: az átlátszóságot és az élénk színeket. A Cromático tökéletesen passzol az eredeti és kreatív ötletekhez. A termékcsalád egyedisége megfelel a vásárlók legmagasabb elvárásainak az átlátszóság tekintetében, és a kiváló nyomtatási eredmények meggyőzik a grafikusokat és az ügynökségeket egyaránt. A Cromatico Digital tanúsítvánnyal rendelkezik olyan digitális nyomtatókhoz, mint a HP Indigo, Ricoh C7200, Konica Minolta és a legtöbb száraz toneres nyomtató. Híres ezüst csíkjai az egyes lapok szélén biztosítják a kiváló futhatóságot. Természetes fehérsége egyedülálló (ugyanaz, mint a TransWhite), és a festék azonnal megszárad a felületén.
Gmund 925
Gmund 925
A Gmund 925 irizáló fénnyel sugárzó felületéhez tiszta ezüstöt használ a gyártó. Ez tartósságot és időtlen eleganciát kölcsönöz a papírnak. Ennél az alapanyagnál különösen igaz, hogy a kevesebb néha több. A minimalista kialakítás és a kevesebb nyomtatás lehetővé teszi, hogy a papír beszéljen.
Majestic Classic Digital
Majestic Classic Digital
Kreatív papírok, famentes, fehér és színes, metalizált felület, ofszet-, HP Indigo és száraz toneres digitális nyomtatáshoz, hozzáillő boríték
Majestic Luxus Digital
Majestic Luxus Digital
Kreatív papírok, famentes, ezüst és arany árnyalatok, metalizált felület, ofszet-, HP Indigo és száraz toneres digitális nyomtatáshoz, hozzáillő boríték
Fuego® Felt Digital
Fuego® Felt Digital
Kreatív papírok, famentes, fehér és színes, mázolatlan, két oldalon struktúrált felület, ofszet-, HP Indigo és száraz toneres digitális nyomtatáshoz, hozzáillő boríték
Chagall
Chagall
Kreatív papír, famentes, fehér és színes, mázolatlan, struktúrált felület
24 / 39 termékek