Kreatív papírok

Kreatív papírok: Fedezze fel a Papyrus teljes körű Kreatív papírok-választékát. Hasonló termékeket találhat még a Grafikai papírok és kartonok kategóriában.

Dali
Dali
A Dali mindkét oldalán elegáns vonalas struktúrával filcprégelt, természetes tapintású kreatív papír. Sokoldalúan felhasználható, széles szín- és grammsúlyválasztéka alkalmassá teszi a legkülönfélébb grafikai projektekre, de jó merevségének köszönhetően csomagolások esetén is megállja a helyét. Meghívók, borítók, mappák, üdvözlő és névjegykártyák, csomagolások, étlapok, ruhacímkék stb. mind a lehetséges felhasználási lehetőségek közé tartoznak.
Stardream®
Stardream®
Stardream papírcsaládunk minden munkáját fényűzően ragyogóvá varázsolja. A metalizált felületű Stardream papírokon gyöngyházfényű, fémes, irizáló pigmentek láthatóak, amelyek tónusa a szem látószögétől függően változik. Használja ki a színvariációkat, ahol a visszafogott színektől a merészebb árnyalatokig mindenki megtalálja a kedvére valót.
Akció
Pauszpapír A4-A3
Pauszpapír A4-A3
Mázolatlan papírok, famentes, áttetsző fehér, matt felület
Shiro Alga Carta
Shiro Alga Carta
A Shiro Alga Carta mázolatlan, részben újrahasznosított kreatív papír, mely a velencei lagúnákból származó algát tartalmaz. Az algatartalomnak köszönhetően a papír felülete pettyes, izgalmas, természetes egyedi hatást kelt. Az algák kihalászása és ipari felhasználása nem csak egy érdekes felületű papírt eredményez, de jó hatással van a lagúna törékeny ökoszisztémájára is, melyet az algák túlzott mértékű elszaporodása nagy mértékben károsít. Az Alga Carta remek nyomtaási és feldolgozhatósági tulajdonságai alkalmassá teszik bármely grafikai vagy csomagolási felhasználásra. Az Alga Carta újrahasznosítható, biológiai úton lebomlik, és a Favini gyár saját vízerőművéből származó zöld energiát használnak fel a gyártása során. Az elkerülhetetlen C02 kibocsátást a gyártó egy kínai szélerőmű projekt támogatásával ellensúlyozza, így az Alga Carta választék karbonsemleges.
Burano
Burano
A Burano egy anyagában színes, simított kreatív papírcsalád, mely 10%-ban pamutszálakat tartalmaz, aminek köszönhetően felülete kellemesen puha tapintású. A fekete szín a választék egyik legkülönlegesebb tagja, mert a széles grammsúlyválaszték mellett a különlegesen tiszta összetétel ideálissá teszi luxus projektekhez is. Carbon black mentes így tökéletesen fóliázható.
Prisma
Prisma
A Prisma színes, klasszikus, egy oldalt filcprégelt kreatívpapír család, mely széles felhasználási lehetőségekkel bír. Alkalmas minden nyomtatási eljáráshoz, illetve dombornyomáshoz, lamináláshoz, stancoláshoz, bígeléshez vagy akár UV lakkozáshoz is.
Flora
Flora
A Flora egy részben újrahasznosított papír, mely felületét látható rostdarabok teszik izgalmassá. Természetes, natúr megjelenése egyértelműen közvetíti az üzenetet. A kifinomult színválaszték virágok, fűszerek, gyümölcsök és levelek ihlette árnyalataival ünnepli a természetet. A Flora papírokban lévő pamut puhává teszi a felületet.
Efalin® feinleinen, vászonprégelt
Efalin® feinleinen, vászonprégelt
Mázolatlan, famentes, vászonprégelt felületű bevonó papír, könyvborítók, dobozok bevonására. Magas szakítószilárdságú, ellenálló felületű, jól hajtogatható.
Fuego® Matt
Fuego® Matt
Kreatív papírok, famentes, fehér és színes, mázolatlan, matt felület, magas volumenitással, magas merevség, hozzáillő boríték
Fuego® Felt
Fuego® Felt
A Fuego® Felt kétoldalt filcprégelt, enyhén texturált mázolatlan kreatív papír, mely kellemes tapintási érzetet nyújt. Széles grammsúlytartományának köszönhetően a grafikai felhasználásokon túl alkalmas csomagolási alkalmazásokhoz is.
10 / 39 termékek