Fóliák, pántszalagok

PP kézi rögzítőpánt
PP kézi rögzítőpánt
PP rögzítőpánt kis és közepes csomagokhoz, kézi pántoláshoz.
Gépi stretchfólia
Gépi stretchfólia
Ez gépi stretch fólia stabil minőséget nyújt, gyorsan visszanyeri alakját (emlékező), lefejtéskor zajtalan, átlátszó. Jó választás kevésbé kényes áruk csomagolásához.
Zsugorfólia PVC
Zsugorfólia PVC
A PVC zsugorfóliák kiválóan alkalmasak kis gyűjtőcsomagolások pl. könyvek, konzervek, tejipari, hűtőipari termékek, kozmetikai cikkek, üdítőitalok képzésére. A zsugorfóliázással szinte teljesen zárt csomagolást érhetünk el, ami amellett, hogy mechanikailag védi az árut, meggátolja az áruhoz való illetéktelen hozzáférést is. Már alacsony hőfokon is gyorsan és egyenletesen zsugorodik, régebbi zsugorfóliázó gépeken is jól működik és antisztatikus.
Kézi stretch fólia
Kézi stretch fólia
Átlátszó és fekete stretch fólia. Könnyen és hangtalanul lefejthető. A fekete fólia jó átlátszatlanságot biztosít.
Új
Szőtt pántszalag PES
Szőtt pántszalag PES
Ezt a pántszalagot poliészter szálakból szövik. Szakítószilárdsági és nyúlási tulajdonságai megegyeznek az acél pántszalagével, de alkalmazási biztonságosabb mint az acél pántszalgé. Költséghatékony, könnyű, nem okoz sérülést a pántolt terméken. További előnye, hogy újrafeszíthető, vagy bontás után újrahasználható. A poliészter péntszalag használatához manuális vagy pneumatikus feszítő gépre van szükség. A kötés történhet kapoccsal, vagy akár csomózással.
Zsugorfólia poliolefin (PO)
Zsugorfólia poliolefin (PO)
A poliolefin alapanyagú fóliák nagy szakítószilárdsággal és kiváló zsugorodó képességgel rendelkeznek és jó mechanikai tulajdonságaiknak köszönhetően biztonságosan alkalmazhatók éles, kiálló részeket tartalmazó termékek esetében is. Az alacsony hőmérsékleten zsugorodó fóliák nagy sebességű automata gépeken is könnyen feldolgozhatók. A poliolefin fóliák kiválóan alkalmasak kis gyűjtőcsomagolások képzéséhez, így könyvek, élelmiszerek, hűtőipari termékek, kozmetikai cikkek, üdítőitalok stb csomagolására. Jól hegeszthetőek és már alacsony hűfokon is gyorsan és egyenletesen zsugorodnak.
Papír élvédők
Papír élvédők
A papír élvédők mindenféle csomagoláshoz alkalmasak. Megvédik a terméket a szállítás során keletkezett károktól. Az élvédők kezelése nagyon egyszerű, és további előnyük, hogy nem jelentenek jelentős súlytöbbletet a kész csomagon belül. Az élvédők elsődleges felhasználása a raklapokra rakatolt áruk sarkainak, éleinek megóvása, a rakomány egyben tartása, hanem a pántszalagok és sztreccsfóliák optimális súlyelosztását is biztosítja a rakategységeken. A papír élvédőket különböző hosszúságokban és szélességekben forgalmazzuk. A papír élvédő alapanyagának köszönhetően természetes csomagolóanyag, nem terheli a környezetet és akár többször is felhasználható.
Új
Kézi mini stretch fólia
Kézi mini stretch fólia
A kézi mini stretch fólia 100 mm széles így könnyen kezelhető kisebb csomagok fóliázásánál, illetve ideális megoldás hosszúáru fóliázáshoz. Nyéllel vagy nyél nélkül is kapható.
Új
PET pántszalagok
PET pántszalagok
A PET pántszalag a legerősebb műanyag pántszalag típus, számos alkalmazásnál az acél pántszalag alternatívája. Kíváló ellenálló képességgel bír a külső behatások ellen. Rugalmas, követi a rakat alakváltozásait de megtartja a feszességet. Nem okoz sérülést a pántolt termékek éleinél. A PET pántszalagok zárása történhet hegesztéssel vagy speciális acél pánthüvellyel. A PET pántszalagok újrahasznosíthatók, így környezeti szempontból is jó választás.
Stretchfólia adagoló kézi fóliához
Stretchfólia adagoló kézi fóliához
Sztreccsfólia adagoló kézi fóliához a könnyű és egyszerű fóliázás érdekében. Nem sérül meg a kéz, miközben tekeredik le a fólia a dudáról. 1 csomag 2 db véget tartalmaz. 50