Útmutató a bankkártyás fizetéshez 

 1. A Papyrus E-shopban történő vásárlás előzetes regisztrációhoz kötött.
 2. A bankkártyás fizetéssel történő vásárláshoz elég a honlapunkon regisztrálni. (Vendégvásárló)
 3. Az átutalásos fizetéshez a honlapon történő regisztráción túl szükséges a saját vevőkód és érvényes hitelkeret rendelkezésre állása. Ennek hiányában honlapunkon történő vásárlásnál csak bankkártyás fizetést tudunk elfogadni
 4. A regisztrációról a regisztráció befejezését követően a megadott e-mail címre visszaigazolást küldünk.
 5. Amennyiben a regisztráció során probléma merülne fel, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot
 6. Bankkártyás fizetést csak a készleten levő termékekre tudunk elfogadni.
 7. A bankkártyás vásárlás az Unicredit Bank banki felületén zajlik. A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után Önt az Unicredit Bank fizetőoldalára irányítjuk, ahol a jelenleg elérhető legbiztonságosabb, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "fizetés bankkártyával" feliratra kattintsanak, majd a Bank fizetési szerverén a kártya számát, le-járati dátumát, valamint a hátoldalán található ellenőrzőkódot (CVC/CVV) megadják. A Bank a dombornyomott VISA és Mastercard, Visa Electron (a kártyát kibocsátó bank döntésétől függően), valamint azon Maestro kártyákat fogadja el, melyekhez ellenőrzőkód (CVC) került kibocsátásra. Amennyiben az Ön Maestro bankkártyáján ilyen nem található, érdeklődjön Bankjánál. A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogad-hatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.

Általános szerződési feltételeinket itt találja, mely többek közt szabályozza, a

 • a) a reklamáció benyújtásának módja és feltételeit
 • b) az áru visszavét jogcímeit és lehetőségeit
 • c) az árucsere módját és feltételeit
 • d) a kártyabirtokos kártalanításának módját és feltételeit

E-shopunk felhasználási feltételiről itt tájékozódhat. (angol nyelven)

Adatvédelmi tájékoztatónkat ezen a linken tudja megtekinteni.

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.