Gmund Bio Cycle

Luonnonvarojen suojelu ja ympäristövastuu olivat etusijalla, kun Tegernsee-järven paperiasiantuntijat kehittivät näitä uusia papereita. Paperi on valmistettu kasvikuiduista ja se on kompostoitava, mikä tarjoaa ravinteita uusien kasvien kasvattamiseen. Täydellinen ekologinen kierto. Jopa 50 % Gmund Bio Cycle -paperista on valmistettu luonnonvaroja säästävistä kuiduista, kuten vehnästä, oljesta, ruohosta, puuvillasta ja kannabiksesta. Tämän lisäksi tarjolla on 100 % kierrätyspaperista valmistettu laatu.


Viesti kestävästä kehityksestä
Gmund Bio Cycle viestii ekologisesta toiminnasta ja tarjoaa ympäristötietoisille yrityksille näkyvää lisäarvoa suunnittelussa, haptiikassa, tarinankerronnassa ja uskottavuudessa. Paperi välittää viestiä ja tuotekuvaa parhaalla mahdollisella tavalla. Todellinen kestävyys ja luonnollinen estetiikka vaikuttavat myös positiivisesti kuluttajakäyttäytymiseen, joten paperi tarjoaa brändeille mahdollisuuden ilmaista omia arvojaan.

Paperilaadut:

Chlorophyll – Blattgrün
Ylä-Baijerin niityiltä leikattu ruoho muodostaa puolet tämän paperin sisällöstä. Ruoho korjataan ja kuivataan huolella, jotta saavutetaan pitkäkuituinen rakenne, joka on välttämätön bulkkiselle paperille. Ruoho kasvaa kaikkialla. Ekologinen tasapaino on lyömätön. Paperi säteilee kirkkaan vihreällä värillä, joka on luotu osittain lisäämällä luonnollista klorofylliä. Vaikuttavan tuhti neliömassa 600 g/m2 tekee tästä paperista ihanteellisen kohopaino- tai silkkipainatukseen.
Wheat – Stroh
Gmundin olkipaperi on paljon enemmän kuin erikoistehostepaperi. Jopa 50 % vehnänoljesta saatu selluloosa korvaa klassisen puupohjaisen raaka-aineen. Se sisältää 5 % baijerilaisten maanviljelijöiden käsittelemättömiä olkia, ja se antaa aidon oljen tunteen, kun sitä tunnustelee sormenpäillä.
Cannabis – Hanf
Laadukas selluloosa Euroopassa kasvatetusta kannabiksesta näkyy hillityssä värissä ja hamppu on käsinkosketeltavaa paperin hieman karkeassa koostumuksessa. Selvä luonnollisuus tekee tästä paperista vakuuttavan ja – on täysin omaperäinen valinta.
Rag – Baumwolle
Paperiteollisuuden käyttämä puuvilla on vaateteollisuuden jätetuote. Puuvillan ja FSC-sertifioidun selluloosan yhdistelmä tuottaa ekologisen paperin, jolla on erittäin puhdasta, kestävää, miellyttävän tuntuista ja eleganttia tyyliä. Puuvillakasvin pitkät kuidut takaavat erinomaiset tulokset preeglauksessa ja kohopainossa.
Cycle – Kreislauf
100 % höyrytetyn kierrätyspaperin käyttö näkyy helposti ja tyylikkäästi tämän paperin houkuttelevassa värissä: sen sävy on kermanvärinen eikä tavallisille kierrätyspapereille tyypillinen harmaa. Tämä erittäin monipuolinen paperi on kiistattomasti kärjessä ympäristöystävällisyydellään ja sitä on myös kätevä käsitellä. 

Suunnittelun, haptiikan, tarinan ja uskottavuuden suhteen Gmund Bio Cycle tarjoaa ympäristöön sitoutuneille yrityksille ympäristötietoisen työkalun oman tehtävänsä toteuttamiseen.

Gmund Bio Cycle -valikoima

Gmund Bio Cycle

Kasvikuiduista valmistettu päällystämätön designpaperi. Paperi on kompostoitavissa, jolloin se tarjoaa ravintoaineita uusien kasvien kasvattamiseen. Jopa 50 % tästä paperista on valmistettu luonnonvaroja säästävistä kuiduista, kuten vehnän oljista, ruohosta, puuvillasta ja kannabiksesta. Tilattavissa arkeittain.