Papyruksen näytepalvelu - kun haluat katsoa ja tunnustella

Muutama A4-malliarkki tai rakennemalli voi olla suureksi avusi, kun valitaan paperia painotuotteeseen. Voit katsella ja tunnustella lopputulosta jo ennen tuotantovaihetta, mikä tuo varmuuden tunnetta ja vähentää yllätyksiä matkan varrelta.

Kun mietit paperia, kartonkia tai kirjekuorta jo aikaisessa vaiheessa, sinulla on eniten vaihtoehtoja mitä tulee käyttötarkoitukseen, ulkoasuun, jälkikäsittelyyn, kokoon, painoon, hintaan ja moneen muuhun seikkaan.

Miksi sinun tulisi saada näyte ennen tuotantoa

  • voit kasella ja tunnustella paperivaihtoehtoja
  • voit luottaa paperinvalintaasi
  • kun voit tarkistaa painon ja koon, vältyt tarpeettomilta postimaksuilta, jos tuote postitetaan
  • voit varmistaa, että paperinvalinta sopii suunnitelmaasi

Asiantuntijoillamme Papyruksen näytepalvelussa on runsaasti kokemusta graafisista tuotteista. Lisäksi näytepalvelussmme on työkaluja, joiden avulla pystymme tekemään monenlaisia rakennemalleja sekä lähettämään niin pieniä kuin suuriakin malliarkkeja sinulle ja asiakkaillesi.

Ota yhteyttä näytepalveluumme, kun tarvitset yksittäisiä arkkeja tai dummyja: naytepalvelu@papyrus.com, puh. 02077 49474. Ilmoita haluamasi arkkikoko (oletus A4), paperin pintapaino ja värillisissä papereissa myös paperin sävy.

Näytepalvelumme on osittain maksullista. Maksullisia näytelähetyksiä varten meillä tulee olla täydelliset laskutustiedot Y-tunnuksineen.

Näytteiden normaali toimitusaika on 1-3 työpäivää. Loma-ajat ym. saattavat aiheuttaa poikkeuksia aukiolo- ja toimitusaikoihin. Kirjelähetykset toimitetaan oletuksena postitse 1. luokassa (sisältyy hintaan). Postipaketeista, pikalähetyksistä ja lähettipalvelusta veloitamme lisämaksun. Pikalähetysten ja lähettipalvelun mahdollisuus tarkistettava tilauskohtaisesti.

Näytepalvelun hinnaston löydät hinnastostamme.

Hinnastot ja tuoteluettelot ->
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä
Täältä löydät kaikki yhteystietomme.
Palvelumme
Palvelumme
Tutustu kaikkiin palveluihimme.