Gmund Colors – ekologisuus kohtaa värit

Gmund Colors -sarjalla on ollut standardit jo alusta lähtien. Pelkän värikkään mainonnan sijaan Gmund haluaa todistaa kestävyyttään myös ekologisesti, taloudellisesti ja myös sosiaalisesti ja tarjota siten todellista lisäarvoa. Maailman ensimmäisenä hienopaperin asiantuntijana Gmund on valinnut kaksi konkreettista ja tehokasta pitkän aikavälin toimenpidettä:

Vihreä voi olla näin kaunista

  • Maksimaalinen visuaalinen vaikutelma upean värin ja laadun ansiosta
  • Minimaalinen ekologinen jalanjälki.
    CO2-neutraalisuus ja Cradle to Cradle Certified® Silver -sertifikaatti tekevät valikoiman entistäkin kestävämmäksi.
         
             
         

Gmund Colors on ilmastoneutraali

CO2-päästöjä ei voida täysin eliminoida, kun Gmund Colors -papereita valmistetaan, joten 100 % näistä päästöistä kompensoidaan tukemalla maailmanlaajuisia ilmastonsuojeluprojekteja. Samanaikaisesti Gmundilla vähennetään CO2-päästöjä. Nykyään jopa 75 % Gmundin energiatarpeesta katetaan sähköllä, joka tuotetaan itse uusiutuvista päästöttömistä lähteistä.

             

Gmund Colors on Cradle to Cradle Certified® Silver -sertifioitu

C2C on maailmanlaajuisesti tunnustettu standardi turvallisille ja kestäville laatutuotteille, jotka on valmistettu kiertotaloutta varten. Tämä standardi sertifioi materiaalien terveellisyyden, kierrätettävyyden, uusiutuvan energian käytön, vesihuollon ja sosiaalisten standardien noudattamisen. Raaka-aineista on tulossa pulaa. Jäte on raaka-ainetta väärässä paikassa. C2C:ssä materiaalivirroista tulee materiaalikiertoja – ja jätteestä tulee raaka-ainetta uusille tuotteille.

Cradle to Cradle Certified® on Cradle to Cradle Products Innovation Instituten rekisteröity tavaramerkki.

         
             
         

Kohti kiertotaloutta

Katso video kiertotaloudesta – Cradle to Cradle. Klikkaa vasemmalla olevaa kuvaa.

             

Tilaa oma ilmainen esitteesi

Nykyään kaikki, jotka haluavat viestittää jotakin nopeasti, tekevät sen sähköisesti. Kaikki, jotka haluavat jättää pysyvän viestin, tekevät sen paperilla. Siinä mielessä paperi on kestävämpi kuin mikään sähköposti tai tekstiviesti.

Tilaa esite alla olevalla lomakkeella.

 

         

 

Kiitos tilauksestasi!

 

Gmund Colors Matt -valikoima e-Shopissa

Gmund Colors Matt

Designpaperit, hiokkeeton, valkoinen ja värillinen, päällystämätön, matta, yhteensopivat kirjekuoret. Tilattavissa arkeittain.

Gmund Colors Matt

Premium-kirjekuoret, hiokkeeton, valkoinen ja värillinen, matta, itseliimautuva suljenta repäisynauhalla, ilman sisuspainatusta