Multi™ - oikea paperi yhdeksään kymmenestä painotyöstä

Multi™-valikoima auttaa löytämään paperin, joka varmistaa painotuloksen, josta voit olla ylpeä. Multi™-valikoiman papereista löydät parhaan mahdollisen paperin yhdeksään kymmenestä painotyöstäsi. Papyrus Multi™-brändin omistajana takaa tuotteille parhaan mahdollisen jatkuvuuden, luotettavuuden, saatavuuden ja joustavat logistiset palvelut.

MultiArt® on valkoinen, päällystetty, hiokkeeton paperi, jolla on erittäin sileä pinta, joka tarjoaa erittäin terävät yksityiskohdat, luonnolliset värit ja korkean kontrastin. MultiArt® on saatavana kolmella eri pintavaihtoehdolla – Gloss, Silk ja Matt, joiden avulla voit viimeistellä painotuotteesi luonteen. Tilaa e-Shopista.

MultiOffset® on valkoinen, päällystämätön, hiokkeeton offsetpaperi, jolla on hyvä jäykkyys sekä erinomainen bulkki ja formaatio. Se tarjoaa luotettavaa ajettavuutta, mikä tarkoittaa nopeaa ja sujuvaa prosessia, josta syntyy korkealaatuinen painotulos. Tilaa e-Shopista.

MultiBusiness® on kirkkaanvalkoinen, päällystämätön, hiokkeeton paperi. Tasaisen arkin formaation ja korkean bulkin ansiosta kaikki liikeasiakirjojen perusvaatimukset täyttyvät. Erityisesti 80 – 160 g/m² taataan soveltuviksi esipainatukseen. Tilaa e-Shopista.

MultiCard® on erittäin valkoinen, kaksoispäällystetty, hiokkeeton sellukartonki (SBS), joka on saatavana neljällä erilaisella pintavaihtoehdolla – 1S, 2S, Gloss ja Linen. Korkean valkoisuutensa lisäksi MultiCard® tarjoaa myös erinomaista ajettavuutta ja upeita painatus- ja jälkikäsittelytuloksia, jonka vuoksi se soveltuu mainiosti niin graafisiin kuin pakkauskäyttöihinkin. MultiCard® kestää vanhenemista ja se soveltuu suoraan kosketukseen ruuan kanssa. Toimitustilaustuote.

MultiDesign® on päällystämätön, hiokkeeton, premium-luokan paperi. Valikoimastamme poistuva tuote. Munken-tuoteperhe korvaa.

Hinnastot ja tuoteluettelot

Näytä

 

Papyrus-uutisia

Näytä kaikki uutiset

 

Näytepalvelu

Näytetilaus