Specials®-valikoima

Specials® on Papyruksen laaja, mutta tarkkaan harkittu valikoima niin klassisia kuin innovatiivisiakin erikoispapereita. Valikoima sisältää isojen arkkien lisäksi digitaaliset koot sekä kirjekuoret. Specials®-valikoimasta löytyvät tunnetut erikoispaperibrändit johtavilta eurooppalaisilta paperinvalmistajilta. Tutustu valikoimaan hinnastossamme

 


Gmund Original 
tuo yrityksen kirjeenvaihtoon hienostuneisuutta. Gmund Original Smooth on päällystämätön premium-luokan paperi, jolla on hyvin sileä mattapinta. Gmund Original Tactile on päällystämätön premium-luokan paperi, jolla on mattainen ja pehmeä pinta. Gmund Original Vergé on päällystämätön premium-luokan paperi, jolla on mattainen ja kevyesti raidoitettu pinta. Sävyvalikoima on valkoisesta beigeen. 


Distinction
-paperit tekevät liikekirjeenvaihdosta elämyksen. Distinction® Smooth on päällystämätön paperi, jolla on erittäin sileä pinta. Distinction® Matt on päällystämätön premium-laatuinen paperi, jolla on tasainen ja pehmeä mattapinta. Distinction® Laid on   päällystämätön premium-laatuinen paperi tikapuuvesiraidoitetulla pinnalla. Kauniit valkoisen sävyt.


Fuego®
 on yhdistelmä alkukantaista luonnetta ja vahvoja värejä. Pehmeiden Fuego® Matt -papereiden modernit värit; huopamartioitujen Fuego® Linesin klassiset värit; hienoisesti strukturoidun Fuego® Feltin perinteiset sävyt ja sileän, mutta luonnollisen tuntuisen Fuego® Stonen maanläheiset värit: kaikki löytyvät laajasta ja korkealaatuisesta Fuego®-paperivalikoimasta.


Gmund Colors System 
-sarjassa on saatavana seuraavat seitsemän erilaista laatua: Gmund Colors Matt klassisella mattapinnalla 48 värissä, Gmund Colors Felt pehmeällä huopamartioidulla pinnalla yhdeksässä eri värissä, Gmund Colors Metallic heijastavalla metallisella pinnalla 12 eri värissä sekä läpikuultava Gmund Colors Transparent seitsemässä eri värissä. Uusimpina laatuina Gmund Colors Food 12 eri sävyssä ja kahdella erilaisella pinnalla, Matt ja Shine, tuhti Gmund Colors Heavy, joka sopii esim. messutauluihin ja pakkauksiin sekä paksu aaltopahvirunkoinen Gmund Colors Volume. Kaikki Gmund Colors -laadut ja -värit on suunniteltu sekoitettaviksi ja käytettäviksi yhdessä toistensa kanssa. Lue lisää.


Gmund Cotton®
 - aitoa puuvillaa, pehmeä ja miellyttävä, elegantti ja todella paksu. Gmund Cotton® on värillinen, päällystämätön erikoispaperi ja -kartonki, jolla on korkea bulkki (2.0) ja mattainen pinta. Se on valmistettu 100 % puuvillasta, minkä vuoksi se tuntuu erityisen pehmeältä. 


Gmund Heidi 
on värillinen, pehmeäpintainen uusiokartonki, joka on kehitetty erityisesti kohopainotöihin. Se on valmistettu 100 % kuluttajilta kerätyistä kierrätyskuiduista. 


Gmund Wood 
antaa aidon puun vaikutelman. Väri, kiilto, pintakuviointi ja aidot puun syyt ovat sen ainutlaatuiset piirteet. Valittavana massiivipuuta muistuttava Gmund Wood Solid tai viilumainen Wood Veneer.


Plike®
 on värillinen, päällystetty erikoispaperi, jolla on heijastamaton, kumimainen mattapinta. Plike®-paperit ovat massavärjättyjä ja niitä on saatavilla useissa eri väreissä.


Natural Evolution 
on mattapigmentoitu erikoispaperi. Korkean bulkkinsa, hyvän opasiteettinsa ja huomattavan sileän mattapintansa ansiosta Natural Evolution tuo painotuotteille erityisen miellyttävän ilmeen ja tunnun sekä korkeatasoiset kuvapainatukset. 


Majestic®
 on sarja metallinhohtoisia ja kimaltelevia värillisiä papereita, jotka tuovat painotuotteille arvokkuutta hienotunteisesti ja tyylikkäästi. Uutta! Lumoava Majestic Classic Gold Fever: Kullanhohtoinen laatu upeisiin luksustuotteisiin.


Gmund 925®:
n harjattu pinta ja aidot hopeahiukkaset antavat painotuotteelle ylellisen ja äärimmäisen arvokkaan ilmeen. Gmund 925® on massavärjätty ja saatavana eri hopean sävyissä.


Gmund Action®
 erottuu muista säteilevillä huomioväreillään ja upealla metallisella ilmeellään. Gmund Action® on värillinen erikoiskartonki, joissa on hienoinen mikromartiointi hohtavan efektin aikaansaamiseksi. 


Cromático Digital Transparent digitaalisiin painokoneisiin, tutustu täällä.

Hinnastot ja tuoteluettelot

Näytä

 

Papyrus-uutisia

Näytä kaikki uutiset

 

Näytepalvelu

Näytetilaus