Lanceringstilbud: Få op til 56% rabat på nye PVC-fri folier til den "grønne" profil

Nu lancerer vi markedets største program af PVC-fri folier og tilbyder op til 56% rabat på udvalgte folier. Tilbudet gælder til og med den 12. november 2021.

Bestil hos din sædvanlige Papyrus-konsulent eller via kundeservice på grafisk.dk@papyrus.com eller tlf. 7027 1868. Tilbudet gælder i henhold til gældende salgs- og leveringsbetingelser.

Bestil de PVC-fri folier, der indgår i lanceringstilbudet

Grafitack GEF Colour

70 my PVC-fri skærefolie med semipermanent lim til indendørs og udendørs montage. Folien er eks-trem fleksibel og har en meget lille krympning. GEF serien har op til 5 års holdbarhed.

Grafitack GEF Etched

PVC-fri glasdekorationsfolie med sandblæst effekt. Fås med EFTR med permanent lim, der kan monteres med vand. EFTRx01 har kanaler i limen og aftagelig lim, men må ikke monteres med vand. Op til 4 års holdbarhed.

Grafiprint GEF

Grafiprint GEF er en mat, hvid PVC-fri film til plane overflader. Filmen har en semi-permanent klæb. GEF er særligt egnet til indendørs- og korttidsudendørsapplikationer. GEFLX er til Latex-ink og GEFUV er til UV-ink.

 

Drytac® SpotOn Syntac

Drytac Spot On Syntac er en PVC-fri, mat, hvid PP-folie til korttidsbudskaber på plane flader. Den aftagelige lim er coated på folien som små prikker. Dette sikrer hurtig montage og let aftagelighed. I kombination med Drytac Interlam Ecotex kan der laves en PVC-fri gulvdekoration med R10-antislip.

Drytac® Interlam Ecotex

Drytac Interlam Ecotex er en 120 my PP-gulvlaminat med tekstureret overflade. Laminaten er R10-godkendt og PVC- og phtalatefri.