2024-01-03

Uanset om du skal producere kongelige tryksager, officielle dokumenter eller private materialer, så finder du et alsidigt sortiment hos Papyrus.

Her fremhæver vi nogle af de produkter fra vores brede udvalg af farver, teksturer og materialer, der giver dig mulighed for at skabe noget unikt og personligt, præcis som den unikke overgang fra dronning til konge.

Til en holdbar fremtid
Til en holdbar fremtid

Et vigtigt og varigt budskab kræver god holdbarhed.

Med vores udvalg af syntetiske materialer får du produkter med de mest værdifulde egenskaber som ekstremt modstandsdygtighed over for blandt andet slitage, fugt og temperatursvingninger, og flere af dem er velegnede til brug både inde og ude. God printbarhed er en selvfølge.

Guld, sølv og det halve kongerige
Guld, sølv og det halve kongerige

Majestic er navnet på vores eksklusive, metalliserede papirserie, der springer alle rammer for luksus og prestige.

Navne som Kings Blue, Emperor Red, Real Gold og Real Silver lever virkelig op til de farver, de repræsenterer. De to sidstnævnte farver fås også i en digitalkvalitet egnet til HPI og professionel tørtoner-trykteknik. Et udvalg af konvolutter indgår i sortimentet.

Løft budskabet til højeste niveau
Løft budskabet til højeste niveau

Designet omkring en mindeværdig begivenhed vil sandsynligvis være meget omhyggeligt udvalgt.

Farver og strukturer på et papir til tryksager som invitationer, menukort eller ceremonielle dokumenter kan være med til at understøtte den vigtighed eller elegance, der kræves.

Med papirserier som alsidige MultiDesign®, kulørte Gmund Colors, transparente Cromático, -ca® og antikstribede Zeta® kan du altid tilføje en ekstra dimension - med både papir og konvolutter.

Ingen adgang uden armbånd og navneskilt
Ingen adgang uden armbånd og navneskilt

Det er ikke alle, der kan komme ind på sit glatte ansigt.

Med et printbart armbånd med bløde kanter, så det er behageligt at have på, og et selvklæbende navenskilt er indgangen til et vigtigt og uforglemmeligt event reddet.

Man skulle jo nødig gå glip af en historisk begivenhed.

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.