Forvandling af affaldspapir til designpapir i 10 farver

Et økologisk papir med en historie: Gmund Used er fremstillet af 100% brugt papir. DIP (deinked pulp) anvendt i produktionen forvandler kasseret papir til designpapir af høj kvalitet. Gmunds nyeste ide er papir, der både er 100% genbrug og uovertruffen med hensyn til styrke og æstetik. Gmund Used fås i 10 farver alle med en markant farvekvalitet og mat finish - den perfekte partner til autentisk kommunikation.

Æstetisk bæredygtighed er dette papirs umami

Genbrugspapir har mange fordele. Det gavner miljøet og sparer værdifulde ressourcer. Gmund er engageret i bæredygtighed og derfor er Gmund Used fremstillet af 100% genbrugspapir:

  • 80% kommer fra FSC®-certificeret genbrugsmasse af høj kvalitet
  • 20% består af emballageaffald, som indsamles på papirfabrikken og sorteres efter type for at blive brugt i papirfremstillingen

Denne metode fjerner en stor del af de emissioner og biprodukter, der opstår ved konventionelle genanvendelsesmetoder, og kræver færre kemikalier, mindre vand, mindre energi og mindre transport. Al elektricitet er 100% vandkraft. Al uundgåelig kuldioxid kompenseres til vindkraftprojekter i Sydamerika.

Sammenlignet med produktion af papir af nye fibre er fordelene betydelige:

40%
mindre vand
50%
mindre energi
60%
mindre CO²

Gmund Used er Cradle to Cradle Certified® farvet genbrugspapir og har opnået Gold eller Silver i alle fem kategorier på scorekortet og den højeste vurdering for produktcirkularitet, ren luft og klimabeskyttelse samt social retfærdighed.

Se sortimentet og køb her:

Vil du se og føle på Gmund Used?

Du er velkommen til at kontakte os for prøver:

* grafisk.dk@papyrus.com
) 7027 1868
 

Alsidig og stærk

Gmund Used er et genbrugspapir med usædvanlig høj styrke, hvilket gør det ideelt til blandt andet emballage, poser, tags, brochurer, foldere, invitationer, omslag, lykønskningskort. Det er velegnet til alle nedenstående trykmetoder:

  • Offsettryk
  • Bogtryk
  • Serigrafi
  • Blindprægning
  • Varmfolieprægning
  • Udstansning

De innovative farver i Gmund Used-sortimentet tilbyder en række moderne og friske muligheder for bæredygtige tryksager. De er helt unikke og meget attraktive. Gmund Used opfylder alle krav til fremtidens papir.

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.