BalancePure® og RecyStar® Nature

Kvaliteten på papir produceret af genbrugsfibre er generelt i særklasse. Det er ikke kun efterspørgslen der stiger, det samme gør argumenterne for, hvorfor det er en god ide at bruge 100% genbrugspapir fra Papyrus.

BalancePure® (CIE 150) og RecyStar® Nature (CIE 90) er produceret af 100% genbrugsfibre. De er begge svanemærkede, hvilket giver dig mulighed for at tilbyde dine kunder at producere svanemærkede tryksager. Det er et holdbart valg og et oplagt alternativ til andre offset- eller kopikvaliteter.

De to produkter er også Cradle to Cradle Certified® Silver, FSC®-certificerede, har EU Blomsten og Der Blauer Engel. De har således nogle af de mest væsentlige miljømærker, papir kan have.

Fordele ved BalancePure® og RecyStar® Nature
Fordele ved BalancePure® og RecyStar® Nature

Gode trykegenskaber, flotte hvidheder på 150 CIE (BalancePure®) og 90 CIE (RecyStar® Nature), de væsentligste miljømærker, fås i 80 til 300 g, garanteret til preprint i 80 og 100 g, grafiske formater, A4-formater, konvolutter. Se detaljer i sortimentet herunder.

Muligheder med BalancePure® og RecyStar® Nature
Muligheder med BalancePure® og RecyStar® Nature

De to kvaliteter af 100% genbrug er visuelt og taktilt behagelige og særdeles velegnet til miljørapporter, pjecer, brochurer, direct mails, notesbøger, brevpapir, manualer, daglig print og kopi, tags, manualer, plakater og meget andet.

Sortiment

Certificeringer

  • Svanemærket (licensnr. 2044 0053)
  • Cradle to Cradle Certified® Silver
  • FSC®-certificeret
  • EU-Blomsten
  • Der Blauer Engel

Vil du vide mere?

Du er velkommen til at kontakte os.

* grafisk.dk@papyrus.com
) 7027 1868

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.