Spar op til 75% på udgående kvalitetsvarer

Hos Papyrus har du mulighed for at spare penge på de varer, der udgår fra vores sortiment og i nogle tilfælde er rabatten på helt op til 75%. Du finder kvalitetsvarer som bestrøget og ubestrøget papir, farvet og kreativt papir, ruller til storformat print eller karton og konvolutter - alt til nedsatte priser.

Der flere måder at finde de fordelagtige varer på:

Download og print udsalgslisten
Vi lægger jævnligt en frisk pdf ud af vores tilbudsliste under Nyheder her på vores hjemmeside. Bemærk, at der er forbehold for mellemslag.

Køb online fra vores udsalgskatalog
Når du logger ind på din e-Shop konto, kan du se de aktuelle priser og lagerbeholdninger og straks købe, hvad du skal bruge. Klik på menupunktet øverst til venstre Produkter og derefter på fanen Udgående. Der finder du de omtalte udgående kvalitetsvarer, der er lagt i underkategorier. Hvis du har specifikke ønsker til det du leder efter, kan det også være en god ide at bruge søgefeltet øverst til højre.

Ring og lad os hjælpe dig med de gode tilbud
Du er altid velkommen til at kontakte os, når du har brug for et godt tilbud. Vi kender sortimentet og hjælper dig med at finde et specifikt produkt eller et godt alternativ. Ring eller skriv til os på tlf. 7027 1868 eller e-mail grafisk.dk@papyrus.com.


Måske har dette også din interesse:
Få din egen e-Shop konto  |  Alt til print & sign