Rainbow® – färgat papper och kuvert

Rainbow® är Papyrus eget varumärke för färgat papper och kuvert. Du kan öka uppmärksamheten och producera kreativa iögonfallande trycksaker med Rainbow®, till och med skapa spännande projekt med enbart tryck eller print. 

  • 26 olika färger
  • 4 ytvikter (80, 120, 160, 230 g)
  • Flera olika format som A4 och A3 samt större grafiska ark
  • Lämplig för användning i alla typer av kontorsmaskiner, kopiering och laser (test rekommenderas för 230 g) samt offset

Rainbow® är en hållbart producerad pappersserie för alla dina kontormaskiner och offset. Serien är syrafri, FSC®-certifierad och har EU Ecolabel. Rainbow® är med på listan över Inspected Paper, vilket betyder, att du kan använda den i svanemärkta trycksaker.

Använd Rainbow® för brevpapper, omslag, inlagor, affischer, etiketter, broschyrer, direktreklam, böcker, flygblad, vykort, gratulationskort, mappar och när du vill skapa uppmärksamhet och skilja ut dig från mängden.

Ladda ner en PDF av Rainbow®-färgerna här.

Vill du ha en Rainbow-snurra?
Vi har producerat en papperssnurra med alla 26 Rainbow® färger. Fyll i formuläret nedan eller skriv till oss på order.se@papyrus.com, så sänder vi snurran till dig. *Obligatoriska fält.
  

 

 

 

 

 

 

 

Tack för din förfrågan, vi sänder en snurra till dig.

 

Klicka på produkterna nedan för mer information

Rainbow®

Obestruket papper, träfritt, färgat, matt, 80 - 160 g preprintanpassat

Rainbow®

Rainbow® är ett träfritt, färgat obestruket papper med matt yta, tillgängligt i en mängd färger. Rainbow® erbjuder ett brett urval av färger, format och ytvikter för offsettryck. Ytvikter från 80 till 160 g är preprintanpassade. Rainbow® är FSC-certifierat och har EU Ecolabel (EU-blomman).

Rainbow®

Effektpapperskuvert, träfritt, färgat, matt, självhäftande med remsa, utan innertryck