2023-11-13

Balance Pure® & RecyStar® Nature

Kvaliteten på papper som tillverkas av returfiber är i allmänhet enastående. Det är inte bara efterfrågan som ökar, utan även argumenten för varför det är en bra idé att använda 100% returfiberpapper från Papyrus.

BalancePure® (CIE 150) och RecyStar® Nature (CIE 90) är tillverkade av 100% returfiber. De är båda Svanenmärkta, vilket ger dig möjlighet att erbjuda dina kunder Svanenmärkta trycksaker. Det är ett hållbart val och ett bra alternativ till andra offset- eller kopieringskvaliteter.

Båda kvaliteter är också Cradle to Cradle Certified® Silver, FSC®-certifierade, har EU-blomman och Der Blauer Engel. De har alltså några av de viktigaste miljömärkningarna som papper kan ha.

Fördelar med BalancePure® & RecyStar® Nature
Fördelar med BalancePure® & RecyStar® Nature
Goda tryckegenskaper, hög vithet 150 CIE (BalancePure®) och 90 CIE (RecyStar® Nature), de viktigaste miljömärkningarna, finns i 80 till 300 g, garanterat förtryck i 80 och 100 g, grafiska format, A4-format, kuvert. Se detaljer i sortimentet nedan.
Möjligheter med BalancePure® & RecyStar® Nature
Möjligheter med BalancePure® & RecyStar® Nature
De två kvaliteterna av 100% returfiber är visuellt och taktilt behagliga och idealiska för miljörapporter, broschyrer, direktreklam, anteckningsböcker, brevpapper, manualer, dagliga utskrifter och kopior, etiketter, manualer, affischer och mycket mer.

Sortimentet:

Certifieringar:

  • Svanenmärkt (licensnr 2044 0053)
  • Cradle to Cradle Certified® Silver
  • FSC®-certifierat
  • EU Eco label
  • Der Blauer Engel


Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta oss:
* order.se@papyrus.com
) 020 255 255

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.