Natural Green Evolution - nytt miljövänligt och 100% returfiberbaserat papper

Natural Evolution, det finaste bestrukna papperet från vårt Specials®-sortiment, är en visuell upplevlese. Tack vare sin höga bulk och opacitet samt anmärkningsvärt matta yta ger Natural Evolution alla trycksaker ett särskilt tilltalande utseende och en känsla av hög kvalitet. Nu har sortimentet fått en ny familjemedlem som är tillverkad av FSC® 100% returfiber: Natural Green Evolution.

 

        Snygg och elegant med hög prestanda
Sortimentet består av Natural Evolution och Natural Green Evolution. Det högpresterande pappret från Cordenons imponerar med sin anmärkningsvärt mjuka, matta yta med en speciell pigmentering. Serien erbjuds i färgerna vit och elfenben (den senare i Natural Evolution). Den matta bestrykningen ger exceptionell bildåtergivning med hög färgintensitet och kontrast.
        Perfekt för en stark look
Natural Evolution-sortimentet har hög bulk (1,4), utmärkt styvhet, enastående opacitet och mycket goda falsegenskaper. Sortimentet finns i ytvikter från 120 till 320 g.
        Oändliga användningsområden
Natural Evolution-serien är mångsidig och perfekt för mängder av trycksaker som fotokataloger, omslag, böcker, broschyrer, direktreklam, visitkort, tidskrifter, gratulationskort och lyxförpackningar.
        Naturligt och miljömedvetet val
Båda kvaliteter i serien är idealiska för trycksaker som ska sända miljövänliga signaler och uppfylla höga krav på bildåtergivning, opacitet och styvhet. Natural Evolution tillverkas av jungfrufibrer, är och har varit FSC®-certifierad i årtionden. Natural Green Evolution tillverkas av 100% returfiber och är därför FSC® 100% Recycled-certifierad.

 

 

           

Blev du nyfiken? 
Upplev själv hur båda papperen i Natural Evolution-serien känns genom att beställa provboken som kommer inom kort. Den innehåller både tryckta och otryckta prover.

Kontakta oss, vi svarar gärna på dina frågor eller om du vill beställa från vårt stora sortiment av miljövänliga papper- och kartongkvaliteter.

       

 

Läs mer om Natural Evolution-serien i vår produktkatalog här:

Natural Green Evolution

Effektpapper, vit, bestruket, matt, hög bulk, tillverkat av 100% returfiber

Natural Evolution

Effektpapper, träfritt, i olika vita nyanser, bestruket, matt, hög bulk, hög styvhet