Lanseringskampanj: Upp till 60% rabatt på PVC-fri folie till den "gröna" profilen

Nu lanserar vi marknadens största sortiment av PVC-fri folie och vi erbjuder dig upp till 60% rabatt på de produkter som ingår i kampanjen. Erbjudandet gäller till och med den 12 november 2021.

Beställ av din Papyrussäljare eller via Affärsservice på order.se@papyrus.com eller telefon 020 255 255. Alla priser är exklusive moms samt energi- och distributionstillägg. Vi reserverar oss mot eventuella tryckfel.

Läs mer om produkterna som ingår i kampanjen:

Grafitack GEF Colour

PVC-fri skärfolie i 70 my med semipermanent lim, för inom- och utomhusbruk. Folien är extremt flexibel och krymper väldigt lite. GEF-serien har upp till 5 års hållbarhet och finns i 33 farger, en matt fullfärgsserie.

Grafitack GEF Etched

PVC-fri glasdekorationsfilm med sandblästrad effekt i 100 my. EFTR har ett permanent klister och kan monteras med vatten. EFTRX01 har kanaler i det avtagbara limmet, kan inte monteras med vatten. Upp till 4 års hållbarhet.

Grafiprint GEF PVC free

Grafiprint GEF-serien är en mjuk vit, matt, semi-permanent PVC-fri film till UV- eller Latex-inkjet. Passar perfekt för alla typer av inomhusapplikationer på plana ytor och utomhusapplikationer på medellång till lång tid. (GEF LX för Latex, GEF UV för UV).

 

Drytac® SpotOn Syntac

Drytac Spot On Syntac är en PVC-fri matt, vit, PP-folie för korttidsbudskap på plana ytor. Det avtagbara adhesivet är coatat som små prickar. Det ger enkel, snabb montering och lätt att ta bort. Tillsammans med Drytac Ecotex Floor laminate skapar man ett PVC-fritt golvbudskap med R10 antislip.

Drytac® Interlam Ecotex

Drytac Interlam Ecotex är ett PVC och phtalate fritt, PP, golvlaminat med textuerad yta. Laminatet är R10 godkänt.