PVC-fria media hos Papyrus

Aldrig har behovet och efterfrågan på PVC-fria medier varit större.
Vi har valt att visa ett litet urval av våra produkter utan PVC som har hög kvalitet och goda användningsmöjligheter, som PVC-fria golvbudskap, PVC-fria plakat/plattor, Rollups/pop-ups och tapeter.

Ett urval av PVC-fria media hos Papyrus

Drytac® Interlam Ecotex

Drytac Interlam Ecotex är ett PVC och phtalate fritt, PP, golvlaminat med textuerad yta. Laminatet är R10 godkänt.

Drytac® SpotOn Syntac

Drytac Spot On Syntac är en PVC-fri matt, vit, PP-folie för korttidsbudskap på plana ytor. Det avtagbara adhesivet är coatat som små prickar. Det ger enkel, snabb montering och lätt att ta bort. Tillsammans med Drytac Ecotex Floor laminate skapar man ett PVC-fritt golvbudskap med R10 antislip.

Grafiprint GEF PVC free

Grafiprint GEF-serien är en mjuk vit, matt, semi-permanent PVC-fri film till UV- eller Latex-inkjet. Passar perfekt för alla typer av inomhusapplikationer på plana ytor och utomhusapplikationer på medellång till lång tid. (GEF LX för Latex, GEF UV för UV).

 

D-Board Light

Matt, vit (honycomb) papperbaserad lättviktsskiva för print, lim och displaykonstruktioner. Med 10 mm celler i kärnan är skivan stabil och superlätt att printa och skära. D-Board Light är brandklass B2 enligt europeisk standard EN13501-12007. Den är 100% återvinningsbar och dess fibrer kan återvinnas upp till 5 gånger. För inomhusbruk.

HP PVC Free Wallpaper

Brandklassificerat, lukt och PVC-fritt tapetpapper. Materialet har 20 års hållbarhet inomhus.

SP Outdoor

Skyltkartong, återvunnen, liksidig vit, trippelbestruken, impregnerad, vattenavvisande

 

Excellent®

Displayboard, 100% jungfrufiber, flera lager med vit framsida och vit baksida, trippelbestruken liksidig, hög styvhet, med hög bulk.

Synaps® OM

Syntetiska material, polyesterbaserat, vit, bestruket, jämn yta, Mycket hållbar, vattenavvisande-, rivstarkt-, temperatur-, och kemisktbeständigt, hög dimensionsstabilitet