Papyrus ställer ut på Sign&Print Connect

Årets Sign&Print mässa blir digital och vi ser fram emot att träffa dig online i vår monter. Vi utlovar världsnyheter, intressanta ämnen i våra presentationer och nya spännande produkter. Vi önskar dig hjärtligt välkommen från var du än befinner dig, att ta del av hela mässan direkt i din dator, mobil eller tablet.

Vi brinner för och har stor expertis om allt inom storformatsprint. På mässan har vi fokus på hårdvara, RIP:ar, folier för olika ändamål, tapeter, banners, affischpapper, Boards, PVC-fria material och mycket annat.
 

Våra presentationer under mässdagarna:

         HP Latex – nyheter på gång
Niclas Ulriksson och Robin Trab presenterar nyheter från HP. Vi kommer visa unika fördelar och berätta varför man just ska välja HP Latex.

Sänds klockan 11:00 alla tre dagar.
       
    PVC-fria media från Papyrus
Cathrin Werdien och Katarina Lindqvist presenterar några av våra PVC-fria media som fungerar som alternativ till vanliga material. Välkommen att delta och ställa frågor till Cathrin och Katarina.

Sänds klockan 13:00 alla tre dagar.
 
       
    Direktsänd Carwrapping
Robin Lampén från Touch by U och Anders Petersén från Papyrus sänder direkt från Stockholm och visar carwrapping med fokus på nyheter från Arlon, bland annat Arlon SLX™+ Cast Wrap FLITE® Technology och andra folier för bildekor. Välkommen att delta och ställa frågor till Robin & Anders.

Sänds klockan 14:40 alla tre dagar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Registrera dig gratis på www.signprintconnect.se för att ta del av hela mässan och vår monter. Självklart är alla våra säljare på plats för att träffa dig digitalt. Klicka på "Boka demotid" på någon av oss för att mötas när som helst under dagarna mellan klockan 08:00 till 16:00.


Vi hoppas få möta dig i vår monter, på ett av våra seminarier eller kanske i ett samtal via Teams.

Vi ses på mässan!
/vännerna på Papyrus