MultiDesign® Rough – ett papper med karaktär

Skäggiga män med robust karaktär har länge varit en del av gatuscenen. Under den grova ytan gömmer sig ofta en intressant personlighet.

Detsamma gäller för vår nya MultiDesign® Rough. Kvaliteten kombinerar extraordinär känsla av naturlig grov yta med utmärkt tryckresultat. Dess höga bulk, upp till 1,5 my, behagliga vithet och höga styvhet även i låga ytvikter definierar MultiDesign® Rough. De många ytvikterna ger dig möjligheter att skapa trycksaker med stark karaktär och unik taktil upplevelse. Den är FSC®-certifierad och innehar EU-blomman.

MultiDesign® Rough är en del av MultiDesign®-serien som med ett brett utbud av papper och kuvert erbjuder alla företag och organisationer möjlighet till enhetlig framtoning och känsla i all företagskommunikation.

Se produkten i den Grafiska Prislistan, kapitel B.

Sortimentet är på plats och du är välkommen att beställa MultiDesign® Rough här på Papyrus e-Shop eller via Affärsservice på order.se@papyrus.com eller via telefon 020 255 255.

Se MultiDesign® Rough i produktkatalogen

MultiDesign® Rough

Premium offset, träfritt, vit, matt med hög bulk 1,5, med matchande kuvert. Kvaliteten kombinerar extraordinär känsla av naturlig, grov yta med utmärkt tryckresultat.

 

Nyheter från Papyrus

Till nyhetssida

 

Papyrus e-Shop - instruktionsfilm

Till instruktionsfilm (engelska)