Nytt namn för återförsäljarkunder: SCALDIA

Papyrus återförsäljarverksamhet ändrar namn till SCALDIA per 1 januari 2018

Under 2017 köpte vårt moderbolag OptiGroup företaget Procurator AB som är en ledande leverantör av skyddskläder, personlig skyddsutrustning samt städ-, hygien- och facilityprodukter. Som en konsekvens av uppköpet slår vi samman våra återförsäljarverksamheter inom Papyrus Sverige och Procurator under nya namnet: SCALDIA. Samtidigt breddar vi vårt erbjudande inom:

  • Hygien & Städ
  • Personlig skyddsutrustning
  • Servering & Catering
  • Industri & Emballage
  • Kontorspapper

– Vi vill vidareutveckla vår återförsäljarverksamhet med ett bredare och starkare sortiment säger Niklas Järbur, Managing Director på Papyrus, Reseller Solutions. Vi ska vara det naturliga valet för våra kunder och partners som vill effektivisera och stärka sin egen konkurrenskraft.

Under januari kommer du få mer information om namnbytet och introduceras till en ny webbplats: SCALDIA e-Shop, där du som återförsäljare kan nå hela sortimentet.

Vårt organisationsnummer och bankuppgifter förblir detsamma och ditt nuvarande Papyrus kundnummer är också oförändrat när du handlar hos SCALDIA. Om du har några frågor, är du hjärtligt välkommen att höra av dig till din vanliga kontaktperson hos oss.

Välkommen till SCALDIA.