Kategorier (0)
Vikan Sopset med metallskyffel
Vikan Sopset med metallskyffel
Sopborste/skyffel med långt skaft, metall, grått
Vikan Hållare för skurnylon 230mm
Vikan Hållare för skurnylon 230mm
Hållare till skurnylon med säkert grepp tack vare rostfria metallkrokar som krokar fast skurnylonet. Kan användas tillsammans med samtliga Vikan-skaft med gänga. Hållaren gör det möjligt att rengöra golv och väggar i våt-utrymmen och industrier. Lämplig även under utrustning, trappor och överbyggnader.
Gummiskrapa m utbyteskassett Vikan
Gummiskrapa m utbyteskassett Vikan
Vikans golvskrapa är mycket hållbar och robust. Fast led och med lös kassett, Kan brukas på alla typer av golv. När gummit blir slitet kan kassetten lätt bytas. Utbyteskassett 77725 / 77729.
Vikan Rengöringsvante 260mm
Vikan Rengöringsvante 260mm
Vikans rengöringsvante är lämplig för rengöring av alla hårda ytor och används ofta på räcken av rostfritt stål. När den används torr drar mikrofibrerna till sig damm, smuts och hår med hjälp av statisk elektricitet. När du använder vanten fuktig lossar den smuts och fett.
Vikan Polishing mop
Vikan Polishing mop
En mopp för effektiv rengöring och polering av högglansiga ytor. Såsom glasrutor, speglar och aluminium och andra metallytor. Tillverkad av 80 %PES och 20% PA med kardborre i 100% PES.
Vikan Kompakt Plus 40 Städvagn
Vikan Kompakt Plus 40 Städvagn
Använd den kompakta rengöringsvagnen Plus 40 för städklar moppning, fukttorkning och enkel förvaring. Den kompakta storleken gör den perfekt i områden med mycket trafik och enkel att förvara i små utrymmen. Komplettera den med extra tillbehör för att anpassa till specifika användningsområden.
Vikan Slimliner Städvagn 40cm
Vikan Slimliner Städvagn 40cm
Liten vagn för områden med begränsat utrymme. Försedd med en mopplåda och två duklådor. Kan kompletteras med extra tillbehör för att passa varje användare och uppgift.
Vikan Damp 48 Heavy Duty mopp Kardborrband
Vikan Damp 48 Heavy Duty mopp Kardborrband
Fuktmopp med kardborre. För fuktig rengöring av släta och strukturerade golv i miljöer med höga krav på hygien. Konstruktionen bidrar till brett användningsområde. Moppen har öglad väv i mittpartiet och lång, klippt ytterfrans. Moppen tar effektivt med både fin och grov smuts. Kan användas med enbart vatten eller med lämpligt kem. Tillverkad av 81% PES och 10% CO (37% Microfiber) med kardborre i 100% PA.
Vikan Interiörmopp 550mm
Vikan Interiörmopp 550mm
Damma små utrymmen och svåråtkomliga ytor med Vikans interiörmopp.
Vikan Interiörmoppstativ 810 mm
Vikan Interiörmoppstativ 810 mm
Denna mopphållare för interiörmoppar är perfekt för takventiler, gardinskenor och annan rengöring högt upp, inklusive bakom rör och element. När du torrmoppar drar mikrofibrerna till sig damm, smuts och hår med hjälp av statisk elektricitet. Lossa smuts och fett genom att försiktigt fukta moppen. Kan användas för rengöring högt upp med hjälp av alla teleskopskaft i Vikan mikrofiber sortiment.
Vikan Wet Scrub mopp Kardborrband
Vikan Wet Scrub mopp Kardborrband
Vikan Wet Scrub är anpassad till våra tuffaste golvytor. Lämplig på stegsäkra, strukturerade golvmaterial som förekommer i t.ex. trappor och hissar eller strukturerad klinkers med svåra fogar. Moppens mitt är försedd med stående nylonfilament som effektivt kommer åt i ojämnheter. Ytterfransen håller och absorberar fukt. Moppen är även lämplig på ytor med fastsittande fläckar som behöver mekanisk bearbetning som t.ex.syltfläckar. Tillverkad av 60% PA och 40% PES med kardborre i 100% PA.
Microfiber polish
Microfiber polish
Denna duk är utformad för att användas torr eller fuktig utan kemikalier och den lämnar inte några märken. Perfekt för rengöring av fönster, speglar och svårpolerade ytor av rostfritt stål och blank metall.
Vikan Easyshine Kit med flexibelt moppstativ
Vikan Easyshine Kit med flexibelt moppstativ
Vikan Easyshine Kit med flexibelt moppstativ är en komplett lösning för rengöring av fönster, speglar, kakel, rostfritt stål, whiteboardtavlor och andra högblanka ytor, även krökta ytor såsom cirkulationsdörrar, badkar, jacuzzibad, plaststolar och fordonsfönster. Paketet innehåller 5 fönstermoppar (549125), 5 dukar (691540), 1 sprayflaska (581210), 1 Ultra Flex moppstativ (374118) och 1 teleskopskaft (295610).
Vikan Dry 24 mopp Kardborrband
Vikan Dry 24 mopp Kardborrband
Vikan Dry24, torrmopp. Torrmoppning av speciellt hår och lösa partiklar. Låg friktion och mindre känslig vid förekomst av spill.
Vikan Original mikrofiber duk 32x32cm
Vikan Original mikrofiber duk 32x32cm
Denna mikrofiberduk med unika rengöringsegenskaper avlägsnar upp till 99,9 % av bakterierna. Duken fungerar genom att dra till sig smuts med kapillärkraft eller statisk elektricitet. Vid användning torr tar den upp minsta damm- och smutspartiklar. Vid användning fuktig absorberar den smuts och fett med kapillärkraft.
Vikan Sprayflaska 0,25 Liter
Vikan Sprayflaska 0,25 Liter
Sprayflaska som kan användas när extra fukt behövs. Fylls med enbart vatten, används för att spraya på städytor, moppar eller dukar för att hjälpa till att lösa upp svårlösta fläckar.
Vikan Damp 43 mopp Ficka 40cm
Vikan Damp 43 mopp Ficka 40cm
Utformad för medel till hårt nedsmutsade områden. Moppen kan med fördel även användas torr för upptagning av damm och skräp.. Mikrofiberöglorna tar upp smuts och sand och de klippta öglorna absorberar och transporterar fukt. Kan användas på ojämna golv såsom kaklade och stegsäkra golv. Speciellt för stora och mer öppna områden såsom korridorer och foajéer. Tillverkad av 83% Polyester, 17% Viskos (35% Mikrofiber), kardborre i 100% PA.
Vikan Damp 43 mopp Kardborrband
Vikan Damp 43 mopp Kardborrband
Damp 43 fuktmopp är utformad för medel till hårt nedsmutsade områden. Mikrofiberöglorna tar upp smuts och sand och de klippta öglorna absorberar och transporterar fukt. Kan användas på ojämna golv såsom kaklade och stegsäkra golv. Speciellt för stora och mer öppna områden såsom korridorer och foajéer. Tillverkad av 83% Polyester, 17% Viskos (35% Mikrofiber) kardborre i 100% PA.
Vikan Duk & tillbehörslåda 12L
Vikan Duk & tillbehörslåda 12L
Denna 12-liters duk- och tillbehörslåda används för preparering av Vikans mikrofiberdukar och till förvaring av dukar och andra rengöringsprodukter. Det transparenta locket (2037759) gör så att användaren kan se dukarnas färg och antal samtidigt som det säkerställer optimalt fuktbevarande.
Vikan Lock till duk & tillbehörslåda för 2037758
Vikan Lock till duk & tillbehörslåda för 2037758
Se mikrofiberdukarnas färg och antal och säkerställ optimalt fuktbevarande i duklådan med detta transparenta lådlock. Passar till stor duk- och tillbehörslåda (581618, 581518).
Vikan Sopset med plastskyffel
Vikan Sopset med plastskyffel
Ta bort fläckar på golvet snabbt utan att böja dig ner tack vare det långa skaftet på denna sopborste och skyffel.
Prepareringskanna med lock
Prepareringskanna med lock
Vikan Prepareringskanna avsedd för manuell preparering med prepareringslock (581310) till 60 cm mopplåda (581418). För att enkelt tillföra Vikans mikrofibermoppar optimal doseringen.
Prepareringslock
Prepareringslock
Vikan Prepareringslock användas tillsammans med 60 cm mopplåda (581418) och prepareringskanna (581110) för enkel och optimal dosering och fördelning av fukt i microfibermoppar.
Vikan Teleskopskaft Klicksystem aluminium 1490-4000mm Ø29mm
Vikan Teleskopskaft Klicksystem aluminium 1490-4000mm Ø29mm
Detta långa teleskopskaft (1,5–4 meter) för professionell rengöring är enkelt att justera, vilket gör det enkelt för användaren att hitta rätt arbetsställning. Det är robust och enkelt att rengöra och kan användas tillsammans med alla Vikans moppstativ. Klickmodellen kan användas tillsammans med Vikans fullständiga sortiment.
24 av 39 produkter