Kategorier (0)
Twister S-Pad XP Kombi skurrondell
Twister S-Pad XP Kombi skurrondell
Specialrondeller för TASKI swingo XP och XP-M kombiskurmaskiner.
Twister Diamantrondell Gul
Twister Diamantrondell Gul
Twister rondell gul rekommenderas för djuprengöring av olika typer av golv i lågtrafikerade område. Twister rondell gul har under optimala förhållande en livslängd på upp till 30,000 m².
Twister Diamantrondell Grön
Twister Diamantrondell Grön
Twister rondell grön rekommenderas för daglig rengöring och polering av en mängd olika golvtyper. Under optimala förhållande är livslängden för en grön rondell upp till 30,000 m2.
Twister Diamantrondell Vit
Twister Diamantrondell Vit
Twister är en innovativ metod för daglig rengöring av golv, som rengör och polerar en mängd olika behandlade och obehandlade golv med rondeller som innehåller miljarder mikroskopiska diamanter. Det är en enkel, säker, kostnadseffektiv och miljövänlig rengöringsmetod som producerar fantastiska resultat på alla golv. Twister rondell vit rekommenderas för djuprengöring av lågtrafikerade golvytor. Twister rondell vit har under optimala förhållande en livslängd på upp till 15,000 m².
Twister HT Blå Golvvårdsrondell
Twister HT Blå Golvvårdsrondell
Twister HT blå rondell används för daglig rengöring inom detaljhandel och områden med mycket gångtrafik. Twister HT blå har under optimala förhållande en livslängd på upp till 45,000 m2.
Twister HT Diamantrondell Orange
Twister HT Diamantrondell Orange
Twister HT orange rondell kan användas för både daglig och djup rengöring inom detaljhandel och områden med hög gångtrafik. Twister HT orange har under optimala förhållande en livslängd på upp till 45,000 m2.
Twister Diamantrondell Röd
Twister Diamantrondell Röd
Twister är en innovativ metod för daglig rengöring av golv, som rengör och polerar en mängd olika behandlade och obehandlade golv med rondeller som innehåller miljarder mikroskopiska diamanter. Det är en enkel, säker, kostnadseffektiv och miljövänlig rengöringsmetod som producerar fantastiska resultat på alla golv. Twister rondell röd rekommenderas för djuprengöring och renovation av olika golvmaterial. Twister rondell röd har under optimala förhållande en livslängd på upp till 10,000 m².