Kategorier (0)
Tana Ivetan Våtrumsrengöring
Tana Ivetan Våtrumsrengöring
Skonsamt och effektivt allrengöringsmedel för alla vattentåliga ytor. Lämnar inga restprodukter. Frisk och fruktig doft. Ca pH 8,5. Parfymerad.
Tana Tanet Neutral Allrengöringsmedel
Tana Tanet Neutral Allrengöringsmedel
Mycket bra rengöringsförmåga vid låg dosering på feta och oljiga ytor. Lämnar inga ränder. Skonsam mot miljön och är hudvänlig. ph 7. Miljömärkt med EU-Ecolabel
Tana Tanet SR15 Allrengöringsmedel
Tana Tanet SR15 Allrengöringsmedel
TANET SR15 är ett kraftfullt golv- och ytrengöringsmedel med exceptionella miljöegenskaper. De goda vätningsegenskaperna säkerställer enkel och grundlig borttagning av smuts och fett från porösa stengolv, även hydrofoba ytor såsom pur, utan att lämna strimmor eller ränder. Det värnar om människors hälsa och rengöringspersonalens säkerhet. Samtidigt som arbetssäkerheten förbättras, försäkrar den utomordentliga kraften hos TANET SR15 perfekta resultat vid en låg användningskoncentration med minimala ansträngningar och kostnader. TANET SR15 tar ansvar för kommande generationer och består främst av förnybara resurser. Är lämpligt för alla vattentåliga golv som sten, gummi, linoleum, PVC, pur med flera. Särskilt lämpligt för golv med akrylgolvpolish, och för alla tvättbara ytor såsom plast, glas, keramik, metall och lack. Användas manuellt eller i kombimaskin.
Tana Manudish Original Handdiskmedel
Tana Manudish Original Handdiskmedel
Manudish original är ett ekologiskt, intensivt rengörande diskmedel. Tar hänsyn till biologiska cykler, värnar om människors hälsa och städpersonalens säkerhet. Skonsam mot huden. Låg dosering. Miljömärkt med EU-Ecolabel. Oparfymerat. ph 6,8
Tana GLASS Cleaner Fönsterputs
Tana GLASS Cleaner Fönsterputs
Samtidigt som arbetssäkerheten förbättras, garanterar kraften hos GLASS cleaner enastående resultat med minimala ansträngningar och kostnader. GLASS cleaner tar lätt bort smuts och fett från alla glas- och spegelytor, samt är pH-neutral och skonsam mot huden. Produkten är snabbtorkande, vilket sparar tid och arbete, lämnar inga ränder och behåller den ursprungliga glansen. GLASS cleaner tar ansvar för kommande generationer och består främst av förnybara resurser.Är lämpligt för alla glas- och spegelytor inom- och utomhus, som till exempel fönster, speglar och glasskåp. Miljömärkt med EU-Ecolabel samt Cradle to Cradle. pH 7
Tana Sanet Alkastar Sanitetsrengöringsmedel
Tana Sanet Alkastar Sanitetsrengöringsmedel
Alkaliskt rengörings- och underhållsmedel för sanitetsutrymmen, som är fri från syror och klor. SANET Alkastar visar enastående rengöringseffekt särskilt mot fet och oljig smuts i syrakänsliga sanitära utrymmen. Parfymerad. Miljömärkt med EU-Ecolabel samt Cradle to Cradle.
Tana Tanet Orange Golvrengöringsmedel
Tana Tanet Orange Golvrengöringsmedel
TANET orange är ett golv- och ytrengöringsmedel med exceptionella miljöegenskaper och en angenäm apelsindoft. Samtidigt som arbetssäkerheten förbättras, garanterar TANET orange, genom kliniska tester för hudkompatibilitet, perfekta resultat vid låga användningskoncentrationer. Hög prestanda och mycket god smutskapacitet ger enkel och tidsbesparande rengöring. Den behagliga apelsindoften fulländar resultatet. TANET orange tar ansvar för kommande generationer och består främst av förnybara resurser. Är lämplig för alla vattentåliga ytor och golv som plast, gummi, sten, linoleum och PVC. Lämnar inga rester. Miljömärkt med EU-Ecolabel samt Cradle to Cradle. pH 8,3
Tana Sanet Zitrotan Sanitetsrengöringsmedel
Tana Sanet Zitrotan Sanitetsrengöringsmedel
Samtidigt som arbetssäkerheten förbättras, påvisar SANET zitrotan enastående resultat vid låga användningskoncentrationer och tar effektivt bort kalkrester, vattenfläckar och smuts. Den viskösa formuleringen hos SANET zitrotan förbättrar vidhäftning på ytor och ger enastående resultat och lämnar ytor fria från ränder i kombination med en fräsch och behaglig citrondoft. SANET zitrotan tar ansvar för kommande generationer och består främst av förnybara resurser. Är lämpligt för användning på alla syraresistenta ytor i sanitära utrymmen. Använd inte på marmor eller andra syrakänsliga material. Miljömärkt med EU-Ecolabel samt Cradle to Cradle. pH 2,4
Tana Tanet Karacho Allrengöringsmedel
Tana Tanet Karacho Allrengöringsmedel
Högeffektiv, tensidfri allrengöring med utmärkta miljöegenskaper. Tar bort hårt sittande smuts på många olika material. Effektiv vid låga doseringar. Liten åternedsmutsning av textila ytor, eftersom produkten inte innehåller tensider, enzym eller optiska vitmedel.
Tana Linax Complete Golvrengöringsmedel
Tana Linax Complete Golvrengöringsmedel
LINAX complete är ett högeffektivt grundrengöringsmedel som är lämpligt för att avlägsna alla typer av polymerdispersion samt att det även är idealiskt för avlägsning av LONGLIFE complete.
Tana Stripper Polishborttagningsmedel
Tana Stripper Polishborttagningsmedel
LINAX stripper är en universal polishborttagare med enastående miljöegenskaper. Tar hänsyn till biologiska cykler, värnar om människors hälsa och städpersonalens säkerhet.
Tana Longlife complete Golvpolish
Tana Longlife complete Golvpolish
Specialutvecklad vårdande polish. Särskilt bra för elastiska golv av PVC, linoleum, naturgummi och andra syntetiska material. På alla behandlingsbara golv. Speciellt för områden inom t.ex. sjuhus, skolor, detaljhandeln, flyplatser, entréer mm, där hög slitstyrka och lång livslängd är ett krav. Bör inte användas på slipade stengolv, stenklinker eller trägolv med öppna fogar.
Tana Longlife polish Golvpolish
Tana Longlife polish Golvpolish
Extremt miljöanpassad golvpolish med hög slitstyrka samt optimal borttagning. Ger en sidenmatt yta, som är lätt att underhålla. Oparfymerad. Till hårda golv som linoleum-, plast- och stengolv samt gummigolv.
Tana Grease Perfect Allrengöringsmedel
Tana Grease Perfect Allrengöringsmedel
GREASE Perfect löser upp olje- och fettfläckar snabbt och effektivt på alla vatten- och alkaliresistenta ytor och golv. Tack vare dess milda alkalitet kan det användas på flertalet ytor med en hög avfettningsgrad. Passar för områden där livsmedel hanteras så som köksbänkar, skärmaskiner, kylskåp, tvätthoar, apparater, kökskåpors, ugnar, mikrovågsugnar, varmluftsugnar, alkaliresistenta golvmaterial, mm.
Tana Sanet Perfect Sanitetsrengöringsmedel
Tana Sanet Perfect Sanitetsrengöringsmedel
Samtidigt som arbetssäkerheten förbättras, försäkrar den utomordentliga kraften hos SANET perfect enastående resultat med minimala ansträngningar. Den nya patentsökta kombinationen av ytaktiva medel och syror sänker produktförbrukningen och ökar produktiviteten. Denna formula är utvecklad för att uppnå bästa resultat vid första appliceringen och minskar rengöringstid och kostnader. SANET perfect tar ansvar för kommande generationer och består främst av förnybara resurser. Lämpar sig för användning på alla syratåliga ytor i sanitära utrymmen. Använd inte på marmor eller andra syrakänsliga material. Använd inte koncentrerad produkt på plast. Miljömärkt med EU-Ecolabel samt Cradle to Cradle. pH 0,6
Tana Tanet SR15 F Golvrengöringsmedel
Tana Tanet SR15 F Golvrengöringsmedel
Kraftfullt golv- och ytrengöringsmedel med exceptionella miljöegenskaper, utan färg och parfym. De goda vätningsegenskaperna säkerställer enkel och grundlig borttagning av smuts och fett från porösa stengolv, även hydrofoba ytor såsom pur, utan att lämna strimmor eller ränder.
Tana Tanet Allrengöringsmedel
Tana Tanet Allrengöringsmedel
TANET multiclean kombinerar god vätning med utmärkt rengöringsprestanda, så att även fingeravtryck, nikotinfläckar, fett och bläckfläckar samt markeringsmärken avyttras på ett säkert sätt och garanterar skonsam rengöring utan ränder eller att rester bildas. Lämnar en intensiv och långvarig doft som understryker rengörings produktens prestanda och ger en behaglig känsla av renhet. Den ergonomiska 750 ml trigger flaska är lätt och garanterar en ekonomisk användning genom den specialdesignade sprutpistolen. pH 7
Tana Tawip vioclean F Golvrengöringsmedel
Tana Tawip vioclean F Golvrengöringsmedel
Tawip vioclean är golvrengöring och golvvård med skyddande, vårdande egenskaper och goda miljöegenskaper. Produkten ger utmärkta resultat redan vid låg koncentration. Tawip vioclean har en naturlig kokosfettvål i formulan som hjälper till att skydda golv från lakningseffekter och lämnar dessutom en skyddande film med antistatisk effekt och minskar halkrisken i enlighet med DIN 18032-2.
Tana Tawip vioclean Golvrengöringsmedel
Tana Tawip vioclean Golvrengöringsmedel
TAWIP vioclean är ett golvrengöringsmedel med extra vårdande effekt och exceptionella miljöegenskaper. Den naturliga kokosfettvålen i formulan skyddar golv från lakningseffekter och lämnar en skyddande film med antistatisk effekt och minskar halkrisken i enlighet med DIN 18032-2. Lämpar sig för mekanisk och manuell underhållsrengöring av alla vattentåliga golv, som t.ex. PVC, linoleum, gummi, sten och förseglat trä. Använd inte på oförseglat trägolv. TAWIP vioclean är ett idealiskt rengöringsmedel för stora ytor, t.ex. flygplatser, tunnelbanor, detaljhandelsbutiker, stormarknader, köpcentra eller byggvaruhus. Innehåller färg och parfym.
Tana Sanet Zitrotan F Sanitetsrengöringsmedel
Tana Sanet Zitrotan F Sanitetsrengöringsmedel
Sanitetsrengöringsmedel med syra som effektivt utnyttjar den naturliga syran hos citroner, utan färg och parfym.
Tana Tanet interiör Våtrums rengöringsmedel
Tana Tanet interiör Våtrums rengöringsmedel
Den skummande TANET interior Quick & Easy passar perfekt för rengöring av alla vattentåliga ytor. Lämnar inga rester och har en behaglig doft.
Tana Grease off Allrengöringsmedel
Tana Grease off Allrengöringsmedel
Den skummande GREASE off Quick & Easy passar perfekt för rengöring av alla vattentåliga ytor i områden där livsmedel hanteras. Perfekta universala rengöringslösningen för alla fettavlagringar. Mild på alla ytor och har en behaglig doft.
Tana Sanet Daily Sanitetsrengöringsmedel
Tana Sanet Daily Sanitetsrengöringsmedel
SANET daily Quick & Easy passar perfekt för underhållsrengöring av alla syratåliga ytor i hygienutrymmen och badrum. Produkten passar särskilt bra för borttagning av kalktvål och vattenfläckar. Underhållsrengöringen lämnar en behaglig doft.
Sprayflaska Quick & Easy
Sprayflaska Quick & Easy
Säker skumspray för bästa möjliga användarsäkerhet med automatisk utspädning aktiverad genom produktapplikation.