Kategorier (0)
Dubbelhäftande tejp 4646
Dubbelhäftande tejp 4646
3M VHB tejp 4646 är en mörkgrå, dubbelhäftande akrylfoamtejp som skapar en stark fog mellan metalldelar. Tejpen har hög temperaturbeständighet och bra vidhäftning mot ytor med hög ytenergi. Den är passar perfekt för sammanfogning av metalldetaljer innan pulverlackering.
Maskeringstejp 202
Maskeringstejp 202
Avsedd för vanligt målningsarbete med efterföljande lufttorkning.
Dubbelhäftande tejp Scotch 465
Dubbelhäftande tejp Scotch 465
Tejpen används för flygande skarvning i rotationstryck. Tidsbesparande genom att tryckpressen hela tiden kan köras i hög hastighet, utan avbrott för inpassning av ny pappersrulle. Tejpen är utmärkt för montering av olika slag som t ex originalmontering där inga spår lämnas på den färdiga plåten, för montering av skyltar och dekorer etc.
Dubbelhäftande tejp Scotch 665
Dubbelhäftande tejp Scotch 665
Ryggmaterial av PVC utan skyddsremsa. Tejpen har god resistens mot solljus. Goda åldringsegenskaper. Vidhäftningen ökar med tejpens åldrande. I och med att Scotch 665 saknar skyddsremsa, behövs ingen specialhållare. Utmärkt vid t ex montering av kortryttare, skarvning av papper och folier, uppsättning av affischer och annan reklam, montering av textilprover, montering av fotografier, tvåpackmontering etc.
Scotch Dokumenttejp 810 Magic
Scotch Dokumenttejp 810 Magic
En högkvalitativ dokumenttejp som gör dig nöjd. Matt, praktiskt taget osynlig på vitt papper. Utmärkt vid lagning, dokumentförslutning och arkivering.
Transfertejp Scotch 969
Transfertejp Scotch 969
Tejpen passar för skarvning av folier, tyg och belagda pappersmaterial. Laminering av skummande material, foton, tyger, metall eller plastskyltar är lämpliga användningsområden.
Foamtejp Scotch 4032
Foamtejp Scotch 4032
Dubbelhäftande, mjuk och formbar polyuretan foamtejp med öppna celler och akrylhäftämne. Ger hög slutlig styrka och har bra skjuvhållfasthet. Tejpen har hög temperatur- och kemikaliebeständighet. Bra egenskaper ner till -30°C.
Transfertejp Scotch 924 EU
Transfertejp Scotch 924 EU
Transparent akrylhäftämne med bra balans mellan hög initial vidhäftning och bra skjuvhållfasthet. Tejpen fäster på många material som metall, glas, trä, papper, målade ytor och plastmaterial. Vanliga användningsområden är flygande skarvning av papper och folie, fastsättning av skyltar samt montering av lister. Utmärkt för montering av original där inga spår lämnas på den färdiga plåten.
Varningstejp 767i
Varningstejp 767i
Varningstejp i röd/vit PVC. Mycket stark varningstejp med lång livslängd.
Tejppistol 5150
Tejppistol 5150
Tejppistolen för dubbelhäftande tejp som är mycket lätt att hantera. Håll bara avtryckaren intryckt och för apparaten längs med appliceringsytan. Samtidigt som den lägger på tejpen, rullar den också upp skyddspapperet inuti det skyddande höljet.