Kategorier (0)
Tork W8 vikt extra kraftig Rengöringsduk
Tork W8 vikt extra kraftig Rengöringsduk
På arbetsplatser tar pappersrullar och hyrdukar mycket plats – vår allroundduk kan hantera många olika uppgifter, vilket sparar dig tid och pengar. Denna slitstarka duk är mångsidig och kan användas med de flesta lösningsmedel. Rengöringsduken tar enkelt bort olja, smörjmedel och smuts tack vare den höga absorptionsförmågan. Dessutom skyddas händer från hetta och metallspån, vilket bidrar till en säkrare arbetsmiljö. Med hjälp av exelCLEAN® ger de här dukarna ett professionella resultat.
Tork H12 Advanced rulle 2 lager Handduk
Tork H12 Advanced rulle 2 lager Handduk
Välbesökta toalettutrymmen behöver effektiva, högkvalitativa handdukar för att imponera på gästerna. Dessa pappershanddukar är slitstarka och har en tilltalande mönsterpräglad design. När de används med en kompatibel elektronisk dispenser för pappershanddukar, som matar ut en handduk i taget, förbättrar de hygienen och minskar avfallet. Personalen kommer dessutom att uppskatta rullens höga kapacitet, då det innebär färre påfyllningar.
Tork H1 Dispenser Handduk
Tork H1 Dispenser Handduk
Kombinera effektivitet, funktionalitet och en modern design med denna högblanka dispenser för handdukar från vår Elevation-serie. Du kommer minska avfallet i toalettutrymmen genom utmatningen av en handduk i taget, vilket gör att du kan använda färre rullar till fler besökare. Hygienen förbättras också eftersom gästerna endast vidrör pappershandduken och inte dispensern. Personalen i välbesökta toalettutrymmen kommer uppskatta den höga kapaciteten eftersom det innebär färre påfyllningar. Dessutom har den ett dubbelt låssystem som skyddar refillerna.
Tork H2 Dispenser Handduk
Tork H2 Dispenser Handduk
Imponera på gästerna i toalettutrymmen med låg till medelhög besöksfrekvens med det eleganta utseendet på Tork Xpress® Dispenser Multifold Handduk. Minska dessutom avfallet och förbättra dina miljömeriter med hjälp av utmatningen av en handduk i taget, vilket innebär minskad förbrukning och förbättrad hygien. Din personal kommer också att uppskatta färre påfyllningar – den här dispenser har en hög kapacitet som rymmer upp till 2,5 buntar, vilket innebär att fler användare kan betjänas.
Tork H3 Dispenser Handduk
Tork H3 Dispenser Handduk
Imponera på alla som går in i dina toalettutrymmen med låg till medelhög besöksfrekvens med denna Tork handduksdispenser. Gästerna kommer att gilla det eleganta, högblanka höljet och Elevation-designens smidiga funktionalitet, samtidigt som personalen kommer att uppskatta tittfönstret och den enkla påfyllningsfunktionen som minskar risken för att handdukarna ska ta slut. Att torka händerna är också effektivt och ekonomiskt eftersom utmatning av en pappershandduk i taget uppmuntrar till minskad förbrukning och minimerar avfallet.
Tork H3 Dispenser Singlefold Handduk Mini
Tork H3 Dispenser Singlefold Handduk Mini
Förse gästerna med en förstklassig upplevelse även i mindre toalettutrymmen med Tork Dispenser Singlefold Handduk Mini. Den kompakta designen lämpar sig utmärkt för opraktiskt formade utrymmen med låg till medelhög besöksfrekvens. Dess moderna Elevation-design kommer dessutom att imponera på gästerna och den praktiska utmatningen av en handduk i taget förbättrar hygienen och uppmuntrar minskad förbrukning. Personalen kommer att uppskatta funktionen för enkel påfyllning och de förborrade hålen för enkel montering.
Tork T1 Dispenser Toalettpapper
Tork T1 Dispenser Toalettpapper
Välbesökta toalettutrymmen kräver dispensrar för toalettpapper som är hygieniska och enkla att sköta – vår slutna dispenser skyddar rullarna från smuts och stänk, och den höga kapaciteten gör att toalettpapper alltid finns tillgängligt, samt minskar behovet för påfyllning. Minska avfallet med den optimala rullbromsen och smarta rullhållaren för restpapper, som hindrar rullen från att rotera fritt och gör att allt papper utnyttjas. Dispenserns moderna design är en smidig lösning för varje toalettutrymme.
Tork T3 Dispenser vikt Toalettpapper
Tork T3 Dispenser vikt Toalettpapper
Tork Dispenser Vikt Toalettpapper är perfekt för toalettutrymmen med låg till medelhög besöksfrekvens där toalettpapper behöver fyllas på regelbundet. Med sin funktion för enkel påfyllning kan dispensern fyllas på innan den är tom vilket håller gästerna nöjda, och den moderna Elevation-designen lämnar dem med ett positivt intryck. Utmatning av ett ark i taget förbättrar hygienen eftersom gästerna endast rör det toalettpapper som de tar. Utan något restpapper minskar dessutom avfallet och kostnaderna.
Tork T4 Dispenser Toalettpapper
Tork T4 Dispenser Toalettpapper
I lågtrafikerade toalettutrymmen med ont om plats måste utrustningen vara kompakt. Tork Dispenser Toalettpapper är utformad för att passa in i mindre utrymmen och kombinerar ett modernt utseende med en effektiv funktionalitet, som lämnar gäster med ett bestående intryck. Denna Elevation-dispenser har plats för två toalettrullar, vilket sparar tid åt personalen och minskar risken för tomma dispensrar framför gäster. Upprätthåll hygienen med den praktiska och slutna designen som skyddar rullarna mot smuts.
Tork Dispenser Flytande Tvål S1
Tork Dispenser Flytande Tvål S1
Tork Dispenser Flytande Tvål i Elevation-design är perfekt för toalettutrymmen med hög besöksfrekvens där det är viktigt med effektivitet. Den kan användas med ett stort urval av Tork hudvårdsprodukter i förslutna refillflaskor. Tork Elevation-dispensrar har en funktionell och modern design som skapar ett bestående intryck på dina besökare. Den sömlösa och eleganta designen med ett högglansigt plasthölje gör också ett gott intryck.
Tork Flytande tvål dispenser
Tork Flytande tvål dispenser
Garantera en hög hygienstandard med Tork Dispenser Flytande Tvål Mini som är lätt att använda och passar utmärkt i alla typer av toalettutrymmen. Dispensern kan användas med ett stort urval av Tork tvål- och hudvårdsprodukter i förslutna refillflaskor. Tork Elevation-dispensrar har en funktionell och modern design som skapar ett bestående intryck på dina besökare. Den sömlösa och eleganta designen med ett högglansigt plasthölje gör också ett gott intryck.
Tork Dispenser Air Freshener A1 Luktförbättrare
Tork Dispenser Air Freshener A1 Luktförbättrare
Slipp besvärlig lukthantering i toalettutrymmen med vår funktionella Tork Dispenser Airfreshener Spray. Enkel programmering ger en fräsch doft hela dygnet, samtidigt som påfyllningsindikatorn meddelar personalen när påfyllning behövs, vilket gör att den inte behöver ta slut. Tack vare snabb påfyllning och lång batteritid kan denna praktiska, väggmonterade dispensern spara tid år personalen när det kommer till underhåll. Använd tillsammans med ett urval av dofter för att lyfta toalettutrymmets atmosfär.
Tork M2 Dispenser Centrummatat
Tork M2 Dispenser Centrummatat
I hektiska kök och på välanvända arbetsytor krävs handtorkning och ytavtorkning under hela dagen. Tork Dispenser Centrummatad är väggmonterad och erbjuder en modern och mångsidig rengöringslösning. Den obegränsade flödesfunktionen gör att personalen kan ta så mycket papper från rullen som behövs. Enhandshantering innebär att spill, ytor och händer snabbt kan torkas. Glöm tidskrävande underhåll med denna lösning som är enkel att städa, har hög kapacitet och är enkel att fylla på.
Tork M1 Dispenser Centrummatat
Tork M1 Dispenser Centrummatat
Arbetsplatser som kräver att händer och ytor rengörs kontinuerligt behöver en robust lösning. Den hållbara Tork Dispenser Mini Centrummatad passar i de tuffaste miljöerna och i de minsta utrymmena. Obegränsad utmatning låter användare ta så mycket avtorkningspapper som behövs för att snabbt göra rent ytor. Tack vare en enkel rengöring kan denna moderna dispenser minska korskontaminering och förbättra hygienen. Den är enkel att använda med bara en hand, och en mångsidig låsmekanism motverkar felaktig användning.
Tork Lock till rostfri papperskorg B1
Tork Lock till rostfri papperskorg B1
Lock till Tork Papperskorg 50L. Locket är ett tillbehör till Tork Elevation Papperskorg 50 Ltr och kan användas när hygienen är av yttersta vikt eller när ett mer hygieniskt intryck är att krav av användaren.
Tork M2 Plus 2 lager Avtorkningspapper Centrummatat
Tork M2 Plus 2 lager Avtorkningspapper Centrummatat
Spill hör till vanligheterna i kök med högt tempo och i industrilokaler där det kan vara tidsödande att städa upp. Använd vårt tåliga och absorberande Tork Avtorkningspapper Plus för att snabbt torka upp vätskor och torka av händerna. Rullens centrummatade dispenser har en hög kapacitet och obegränsad utmatning för att personal ska kunna ta så mycket industriellt papper som de behöver. Tork slutindikator möjliggör för personalen att planera byten av rullar, vilket motverkar avbrott i arbetet. Produktion utan fossila CO2 utsläpp* *Vi ersätter fossil naturgas med hållbar biogas under normala driftförhållanden (dvs. utom vid till exempel underhållsstopp och uppstart) samt använder certifierad förnybar el vid bruket i Lilla Edet.
Tork A2 Luktförbättringsplattor
Tork A2 Luktförbättringsplattor
Bekämpa irriterande och obehaglig lukt i toalettutrymmen med vår praktiska Tork Airfreshener Doftplatta. Den doftimpregnerade gummiplattan avger en fräsch citrusdoft, vilket skapar ett positivt intryck för gästerna. Placera enkelt ut dessa doftplattor på alla ställen där du behöver dem för att effektivt reglera rumsdoften. Airfreshenern avger en fräsch doft dygnet runt i upp till 90 dagar, vilket minskar underhållstiden.
Tork H3 Advanced C-vikt 2 lager Handduk
Tork H3 Advanced C-vikt 2 lager Handduk
Låt besökare torka sina händer snabbt och enkelt med Tork C-Fold Pappershanddukar. Dessa handdukar i Advanced-kvalitet är perfekta när kostnad är lika viktigt som prestanda eftersom de är en bra balans mellan kvalitet och pris. De är kompatibla med Tork C-Fold dispensrar – ett traditionellt system med handdukar i travar som är enkla att komma åt.
Tork Papperskorg B2
Tork Papperskorg B2
Ta tillvara på ytorna i mindre toalettutrymmen med hjälp av den smarta, platsbesparande designen på vår Tork Papperskorg 20 liter. De flexibla monteringsalternativen gör att papperskorgen i metall passar in i flera olika utrymmen och att den kan monteras på väggen vid behov. Den öppna designen ger ett rent, modernt intryck och gör sophanteringen enkel. Personalen kommer också uppskatta hur enkel den är att underhålla. Den går snabbt att tömma och fylla på, inte minst vid användning tillsammans med våra lätthanterliga soppåsar.
Tork Mild Flytande Tvål
Tork Mild Flytande Tvål
Ge dina besökare en allroundtvål med fräsch doft som är lämplig för alla hudtyper. Tork Mild Flytande Tvål är återfuktande och innehåller närande ingredienser som är beprövat milda mot huden, vilket gör den skonsam även vid regelbunden handtvätt. Passar med Tork Dispensrar S1 som är enkla att använda och tillhandahåller god handhygien för alla användare.
Tork Premium Lotion Hand och Kropp
Tork Premium Lotion Hand och Kropp
Såväl normal som torr hud kommer att gynnas av en lotion som får den att kännas smidig och mjuk, dag efter dag. Vår hand- och kroppslotion är doftfri och garanterar en normal nivå av fukt, för att skydda huden mot torrhet. Använd denna närande lotion med Tork Mini Dispenser Flytande Tvål för ett enkelt och hygieniskt sätt att ta hand om huden.
Tork Toalettsitsrengöringsmedel
Tork Toalettsitsrengöringsmedel
Tork Toalettsitsrengöring ger besökarna extra trygghet och komfort. Få en renare sits med en dos toalettsitsrengöring på en bit toalettpapper. Passar i Tork Dispenser Flytande Tvål Mini som är enkel att använda.
Ny
Tork W1/2/3 rulle mjuk Rengöringsduk
Tork W1/2/3 rulle mjuk Rengöringsduk
Att byta trasor inför varje uppgift är ineffektivt. Tork Rengöringsduk gör livet enklare och kan användas med de flesta lösnings- desinfektions- och rengöringsmedel. Dukarna är slitstarka och absorberar snabbt upp vätskor och oljor, och de kan användas upprepade gånger för ökad effektivitet. Använd med Tork Dispenser Maxi Centrummatad eller Tork Dispenser Rulle i Box, som går att använda med en hand. De kan även användas med Tork Golv- och Väggställ som tagits fram för att spara utrymme på arbetsplatsen.
Tork W2 Maxi Dispenser Centrummatat
Tork W2 Maxi Dispenser Centrummatat
Otillräcklig rengöringsutrustning kan orsaka problem eller försena städningen. Med sin slitstarka och robusta design är Tork Maxi Centrummatad Dispenser perfekt i tuffa miljöer. Utmatning med en hand gör att det går snabbt att riva av ark och effektivisera städningen. En stänksäker kåpa håller rengöringsdukar och avtorkningspapper rena och bidrar till en förbättrad hygien. Dispenserns höga kapacitet, enkla rengöring och smidiga påfyllning, ger personalen tid att utföra andra arbetsuppgifter och ökar produktiviteten.
24 av 103 produkter