Vax

Kategorier (0)
Nordex S-Wax Golvunderhållsmedel
Nordex S-Wax Golvunderhållsmedel
Golv- och metodmedel för ytbehandling, underhåll och rengöring av hårda golv. S-Wax är avsedd för fukt- och våtmoppning och i kombimaskin.
Nordex S-Wax Hard Golvvax
Nordex S-Wax Hard Golvvax
Högkoncentrerat hårt golvvax för ytbehandling, underhåll och rengöring.
PLS I-VAX Golvvax
PLS I-VAX Golvvax
Skyddar era golv oavsett underlag, såsom linoleum, plast, sten m m. I-Vax använder ni oavsett städmetod, såsom moppning, svabbning, maskinstädning m m. Ersätter golvpolish, stensåpa och starka polishborttagningsmedel.
PLS I-VAX Impregnering Golvimpregnering
PLS I-VAX Impregnering Golvimpregnering
Högkoncentrerad, oparfymerad I-Vax för moppimpregnering i tvättmaskin. För dosering via automatiskt doseringssystem.
Gipeco Brilliant Golvvax
Gipeco Brilliant Golvvax
Slitstarkt golvvax för ytbehandling. Specialutvecklat för stengolv, men kan även användas på alla övriga golv. Bildar en elastisk, hård, smutsavvisande och lättstädad ytfilm. Uppmärksamma att artikeln är köldkänslig. Viktigt är därför att produkten förvaras på rätt sätt. Se respektive produktblad för mer info.
Gipeco Trend Golvvax
Gipeco Trend Golvvax
Trend GOLVVAX/ UNDERHÅLLSVAX är ett unikt filmbildande och polerbart golvvårdsvax. Kombinerat reparations och filmbildande underhållsvax avsett för ytbehandling av alla golv samt regelmässig underhållsbehandling av Trendbehandlade golv. Mycket lämplig på linoleumgolv. Uppmärksamma att artikeln är köldkänslig. Viktigt är därför att produkten förvaras på rätt sätt. Se respektive produktblad för mer info.
Gipeco Trend Impregneringsmedel
Gipeco Trend Impregneringsmedel
Trend IMPREGNERINGSVÄTSKA är ett unikt polerbart golvvårdsvax kombinerat rengörings och filmbildande underhållsvax. Avsedd för impregnering av moppgarn i tvättmaskin då moppgarn ska användas för fuktmoppning vid regelmässig rengöring och underhåll av hårda och halvhårda golv som ytbehandlats med Trend i koncentrat. Uppmärksamma att artikeln är köldkänslig. Viktigt är därför att produkten förvaras på rätt sätt. Se respektive produktblad för mer info.