Tvål

Kategorier (0)
Tork Mild Flytande Tvål
Tork Mild Flytande Tvål
Ge dina besökare en allroundtvål med fräsch doft som är lämplig för alla hudtyper. Tork Mild Flytande Tvål är återfuktande och innehåller närande ingredienser som är beprövat milda mot huden, vilket gör den skonsam även vid regelbunden handtvätt. Passar med Tork Dispensrar S1 som är enkla att använda och tillhandahåller god handhygien för alla användare.
Tork Skumtvål S4
Tork Skumtvål S4
Förse dina besökare med känslig hud med en extra vårdande tvål – Tork Extra Mild Skumtvål är mjuk och krämig och har extra rikligt lödder som ger en skonsam handtvätt. Med sina milda ingredienser och en formula som är både parfym- och färgfri minskar risken för hudirritation. Tvålen är ECARF-certifierad (europeisk certifiering för allergivänliga produkter). Passar med Tork Dispenser Skumtvål som är enkel att använda och ger alla användare utmärkt handhygien.
Palmolive flytande tvål
Palmolive flytande tvål
Palmolive Nourishing Milk är en flytande handtvål berikad med 100% naturliga ingredienser såsom mjölk, mandel och glycerin.
Katrin flytande tvål
Katrin flytande tvål
Effektiv, mild och väldoftande tvål som tillför huden fukt. Ger en fräsch känsla efter handtvätt
Tork Spraytvål S11
Tork Spraytvål S11
Förbättra effektiviteten i toalettutrymmen med hög besöksfrekvens med Tork Spraytvål. Den ger 3 000 doseringar med handtvål och innehåller en parfym- och färgfri formula som är skonsam mot huden. Passar med Tork Dispensrar för spray- och flytande tvål som är enkla att använda och ger alla användare utmärkt handhygien.
Liv Soap Handtvål
Liv Soap Handtvål
Oparfymerad mild tvål för alla hudtyper. Innehåller återfettare och vitamin E. pH 5,5.
Liv Soap Sensitive Cremetvål
Liv Soap Sensitive Cremetvål
En flytande cremetvål för daglig hand, kropp- och hårtvätt. Tvålen är framtagen för sjukvården.
Liv Wash Tvättbalsam
Liv Wash Tvättbalsam
Liv tvättbalsam är en oparfymerad mild återfuktande kräm för tvätt av torr, känslig eller irriterad hud.Kräver ingen avsköljning med vatten.
Tork Exklusiv Skumtvål
Tork Exklusiv Skumtvål
Skäm bort dina gäster med exklusiva Tork Exklusiv Skumtvål. Den har milda ingredienser som är extra skonsamma mot huden. Skumtvålens unika doft har fräscha toppnoter av citrus som övergår i en elegant blandning av ros, orkidé, magnolia och fresia och avslutas med exklusiva inslag av vanilj, trä och mysk.
SURE Hand Wash, Handtvål
SURE Hand Wash, Handtvål
SURE Hand Wash är en del av ett unikt sortiment av växtbaserade, 100% biologiskt nedbrytbara, professionella rengöringsprodukter för alla dina dagliga rengöringsbehov. SURE Hand Wash är en mild handtvål som effektivt både rengör och vårdar huden. Den innehåller en 100% naturlig parfym som ger en uppfriskande doft, och växtbaserade ingredienser som gör den till ett ansvarsmedvetet val för din organisation. SURE Hand Wash har en mycket god säkerhetsprofil. Den är biologiskt nedbrytbar* och fri från parabener och andra konserveringsmedel.
10 av 27 produkter